Logo

Συνομιλίες – σοκ δικαστίνας με τον αρχιμανδρίτη Γιοσάκη !



 
 

GiosakhsΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Τη μεσολάβηση του περιβόητου αρχιμανδρίτη Ιάκωβου Γιοσάκη, ζητούσαν κάποιοι λειτουργοί της Δικαιοσύνης, προκειμένου συνάδελφοί τους να εκδίδουν «στημένες» αποφάσεις!

Αυτό προκύπτει από τηλεφωνικές συνομιλίες που κατέγραψε ο “αρχικοριός” της ΕΥΠ και το περιεχόμενο τους διερευνά ο Εισαγγελέας Εφετών, Ισίδωρος Ντογιάκος.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση γυναίκας – εφέτου, η οποία σήμερα υπηρετεί στον Πειραιά.

Στις 18 Μαΐου 2010 επικοινώνησε δύο φορές από το κινητό της τηλέφωνο, με το 69773473** τηλέφωνο του Ι. Γιοσάκη, το οποίο είχε παγιδεύσει η ΕΥΠ, αφού προηγουμένως το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθήνας, με βούλευμά του, είχε άρει το απόρρητο των επικοινωνιών.

Στην πρώτη συνομιλία διαφαίνεται η μεγάλη οικειότητα που είχαν μεταξύ τους, χρησιμοποιώντας φράσεις όπως «ναι αγάπη μου γλυκιά», «μην είσαι χαζούλης», «όχι ψυχή μου αλίμονο», «φιλάκια να είσαι καλά» κ.λ.π.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι την περίοδο εκείνη ο Ιάκωβος Γιοσάκης ήταν κατηγορούμενος στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθήνας, για απάτη, δωροδοκία και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

Στην δεύτερη συνομιλία - που σήμερα φέρνει ολόκληρη στη δημοσιότητα το  directnews.gr - η εφέτης καλεί τον αρχιμανδρίτη για να τον ρωτήσει αν είχε «καλή πρόσβαση» σε έναν πρόεδρο εφετών, ο οποίος υπηρετούσε στο Τμήμα Βουλευμάτων του Εφετείου της Αθήνας, ώστε να προσεγγιστεί για συγκεκριμένη υπόθεση.

Ολόκληρος ο διάλογος

Ολόκληρη η δεύτερη τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ της εφέτου Πειραιά (Α) και του Ι. Γιοσάκη (Β),  όπως έχει απομαγνητοφωνηθεί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής, έχει ως εξής:

(Β) Ορίστε

(Α) Έλα, εγώ είμαι πάλι

(Β) Έλα

(Α) Άκουσέ με ρε συ, με τον Κ******** έχεις καμία σχέση;

(Β) Με τον;

(Α) Κ********

(Β) Πες μου

(Α) Με τον Κ******** τον Ν***

(Β) Ναι, ξέρω

(Α) Κοίτα να δεις, εγώ είχα ένα κουμπάρο κολλητό και ήμασταν και κολλητοί και παλιά και τον έστειλε γιατί τον ήθελα κάτι να τον δω και λέει, πες της λέει ότι τώρα πάω για σύνταξη, δεν θέλω να ασχοληθώ. Εσύ έχεις καμία καλή πρόσβαση εκεί; Γιατί δεν μπορώ να το ακυρώσω (…) δεν μπορώ

(Β) Τελειώνει αυτός δηλαδή;

(Α) Ναι, τον Ιούνιο

(Β) Φεύγει και έχει κάνει αυτός τώρα;

(Α) Ναι, ναι, ναι, αυτός, το Τμήμα του

(Β) Ναι, κατά τις οχτώ η ώρα που θα σε πάρω θα μου πεις επακριβώς. Οχτώ θα σε πάρω για το άλλο και θα μου πεις και γι’ αυτό

(Α) Δεν θέλω, θέλω να μιλάμε σε άλλο τηλέφωνο

(Β) Ναι, σε άλλο σου λέω, θα σε πάρω και εγώ σε άλλο σου λέω

(Α) Α, εντάξει

(Β) Γι’ αυτό σου λέω, εντάξει;

(Α) Οκέι

(Β) Εντάξει αγάπη μου οκέι

(Α) Ωραία, να σου πω επακριβώς, αλλά το θέμα είναι να μπορούμε να έχουμε εκεί πρόσβαση αλλά θετικά, γιατί αλλιώς να μην τον κοροϊδεύω

(Β) Ναι, ναι, ναι θα σου πω αμέ ναι σου λέω, στις οχτώ η ώρα κάνε υπομονή

(Α) Θα μου πεις αν μπορούμε

(Β) Ναι, ναι εντάξει

(Α) Γιατί πάει για (…)

(Β) Εντάξει, ναι, μπορεί ναι, ναι

(Α) Καλά, καλά μπορεί, μπορεί, αν πάει έτσι τελείωσε. Να το ακυρώσω γι’ αυτό

(Β) Και θα σου πω γιατί, εντάξει;

(Α) Ναι έγινε

(Β) Εντάξει αγάπη μου, φιλάκια

(Α) Να με πάρεις, άντε γεια, έλα φιλιά

(Β) Ναι εφτάμιση, οχτώ θα σε πάρω, γεια

(Α) Εντάξει, οκέι γεια

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-12-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις