Logo

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέθεσε στον εισαγγελέα Πειραιά για το Noor 1 [βίντεο]



 
 

Στον εισαγγελέα Πειραιά, Π. Μπρακουμάτσο, κατέθεσε σήμερα Τετάρτη για την υπόθεση του Noor1 ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης. Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν τι μετέδωσε αποκλειστικά από τα δικαστήρια του Πειραιά ο Βασίλης Τζήμτσος, σχετικά με την κατάθεση του κ. Μαρινάκη και την έρευνα που διεξάγεται για το πλοίο της ηρωίνης.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός εξετάστηκε από τον εισαγγελέα Εφετών Π. Μπρακουμάτσο, για τη μηνυτήρια αναφορά που είχε υποβάλει στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου εναντίον ενός ανακριτικού υπαλλήλου του Λιμενικού Σώματος και κατά παντός υπευθύνου, σχετικά με τη μεθοδευμένη - όπως υποστηρίζει- εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση του ναρκoπλοίου.

Ο Β. Τζήμτσος  πρόσθεσε επίσης, ότι ο ισοβίτης Ευθύμιος Γιαννουσάκης ζήτησε την εξαίρεση της εισαγγελέως Ειρήνης Τζίβα από τη διερεύνηση της υπόθεσης του Noor1 και της τυχόν εμπλοκής του κ. Μαρινάκη σε αυτή, αλλά το αίτημά του απορρίφθηκε από το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, τρεις δικαστές και ένας εισαγγελέας αποφάσισαν ότι η εισαγγελική λειτουργός λειτούργησε μέσα στα πλαίσια του νόμου, απορρίπτοντας ως απαράδεκτη την αίτηση εξαἰρεσής της που κατέθεσε ο καταδικασμένος σε ισόβια για την υπόθεση του ναρκόπλοιου σε πρώτο βαθμό, Ευθὐμιος Γιαννουσἀκης.

Μέσα στις προσεχείς ημέρες αναμένεται να καταθέσουν στον κ. Μπρακουμάτσο δημοσιογράφοι που έχουν ασχοληθεί με την υπόθεση του Noor1 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-7-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά