Logo

Ευ ζην


 

Τι πρέπει να κάνετε για να μην κολλήσετε κοροναϊό, δείχνει βίντεο διάρκειας μόλις 36 δευτερολέπτων που ανήρτησαν οι άνθρωποι του νοσοκομείου «Canadian Specialist Hospital» με έδρα στο Ντουμπάι.


 

Εν μέσω της πανδημίας του κοροναϊού και της υποχρεωτικής χρήσης της μάσκας σε πολλά κράτη, έχει γίνει viral βίντεο το οποίο δείχνει πως μπορούμε να φτιάξουμε χωρίς την χρήση ραπτομηχανής.



 

Η ατμοσφαιρική ρύπανση συνδέεται με την εμφάνιση φαλάκρας, καθώς τα σωματίδια που εκπέμπονται από τη χρήση αυτοκινήτων καταστρέφουν το δέρμα που κρατά τα τριχοθυλάκια, σύμφωνα με νέα έρευνα.





skin_types_29-11-2010
 

Μία από τις πιο συχνές ερωτήσεις που αφορούν στον τομέα της ομορφιάς είναι «Πώς μπορώ να ξέρω τι τύπο δέρματος έχω;». Το δέρμα μας θα έπρεπε να είναι το μεγαλύτερο προσόν μας, ωστόσο σπάνια του δίνουμε την προσοχή που χρειάζεται και γνωρίζουμε ελάχιστα γι’ αυτό.


acupuncture_works_1-12-2010
 

«Αν είστε οπαδός του βελονισμού, ίσως έχετε κάποιο δίκιο»,δηλώνουν πλέον οι επιστήμονες. Έρευνες έδειξαν ότι όταν τρυπάμε το σώμα μας με βελόνες, τα κύτταρα του εγκεφάλου που επεξεργάζονται και αντιλαμβάνονται τον πόνο, χαλαρώνουν. «Αυτό σημαίνει ότι η διάσημη τεχνική του βελονισμού, όντως ανακουφίζει από τον πόνο», δήλωσαν οι ερευνητές.


vegetables_2-12-2010
 

Αν νομίζατε ότι τρώγοντας καθημερινά φρούτα και λαχανικά, προφυλάσσεστε από τον καρκίνο, ξανασκεφτείτε το. Σύμφωνα με νέα, εκτενή επιστημονική μελέτη, τα φρούτα και τα λαχανικά προστατεύουν από ελάχιστα έως καθόλου το σώμα μας από τον καρκίνο του στήθους, του προστάτη και άλλων μορφών καρκίνους.


 

Στο χωριό Κουσκόϊ, που βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της Τουρκίας, - που σημαίνει “το χωριό των πουλιών”- ζουν χωρικοί που επικοινωνούν μεταξύ τους... κελαηδώντας. Στο χωριό που οι, περίπου, 400 κάτοικοί του ασχολούνται με την καλλιέργεια τσαγιού και φουντουκιών, είναι το κέντρο της “χώρας του κελαηδήματος” και ...


homemade_3-12-2010
 

Ποια γυναίκα δεν θέλει να δείχνει όμορφη και λαμπερή, ειδικά τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές; Εμείς σας παρουσιάζουμε μερικούς φυσικούς και απλούς τρόπους να κρατάτε καθαρή, λαμπερή και μαλακή την επιδερμίδα σας με προϊόντα που μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας μέσα σε ελάχιστο χρόνο και -το κυριότερο- ανέξοδα, με συστατικά που ήδη υπάρχουν ...




diet_myths_reality_26-11-2010
 

Σχεδόν κάθε είδους δίαιτα που υπάρχει, απαγορεύει την κατανάλωση κρεάτων, ζάχαρης και γαλακτοκομικών προϊόντων ενώ μας προτρέπει να καταναλώνουμε περισσότερο λαχανικά, φρούτα και τρόφιμα ολικής αλέσεως.