Logo

Νέες στολές στους αστυνομικούς που συμμετείχαν στην επιχείρηση στο Κουκάκι



 
 

Νέες στολές και εξοπλισμός θα διατεθούν από την Ελληνική Αστυνομία σε όσους αστυνομικούς συμμετείχαν στην επιχείρηση εκκένωσης της κατάληψης του κτιρίου της οδού Ματρόζου το περασμένο Σάββατο στο Κουκάκι.

Υπενθυμίζεται πως στην επιχείρηση, πολλοί αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση από τους καταληψίες οι οποίοι τους πέταξαν τσιμεντόλιθους, μπογιές ακόμα και χλωρίνη.

Από την πλευρά της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών (ΕΑΣΥΑ) διαμαρτύρεται γιατί ουδείς ενδιαφέρθηκε για τη σωματική ακεραιότητα όσων συμμετείχαν στις επιχειρήσεις  εκκένωσης των ανακαταληφθέντων κτηρίων. "Αστυνομικοί είμαστε ή ελαιοχρωματιστές; Ενδιαφέρθηκε κανείς για την σωματική ακεραιότητα των ενεργούντων συναδέλφων; Αυτό δεν θα περάσει έτσι..." είχε αναφέρει σε σχετική ανάρτηση στη σελίδα της στο Facebook.

Δύο ημέρες μετά, με εντολή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη ανακοινώθηκε ότι κινούνται ήδη οι προβλεπόμενες διαδικασίες ώστε να χορηγηθούν άμεσα σε αστυνομικούς, που συμμετείχαν στις πρόσφατες επιχειρήσεις εκκένωσης κτιρίων στο Κουκάκι, νέες στολές καθώς και επιχειρησιακός εξοπλισμός που υπέστη φθορές.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-1-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά