Logo

Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Συνελήφθη ο φίλος της 26χρονης που βρέθηκε νεκρή [βίντεο+φωτο]



 
 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ του θανάτου της 26χρονης Γαρυφαλιάς από το Βέλο Κορινθίας, η οποία είχε πάει διακοπές στη Φολέγανδρο με τον φίλο της και το βράδυ της Παρασκευής βρέθηκε νεκρή στη θάλασσα. 

Όλο αυτό το διάστημα ο 30χρονος φίλος της 26χρονης - το ζευγάρι έκανε ελεύθερο κάμπινγκ - αγνοείτο. 

Οι αρχές  κυριολεκτικά «χτένισαν» το νησί για να τον βρούν, καθώς εκτιμούσαν ότι είναι ζωντανός.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 30χρονος εντοπίστηκε γύρω στις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου, μετά από υπόδειξη κατοίκων του νησιού.

Αρχικά οι πληροφορίες έλεγαν ότι ο  30χρονος αρνείται να παραδοθεί και ότι πετούσε πέτρες στους αστυνομικούς και τους λιμενικούς. Μάλιστα, απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει. 

Τελικά, έγινε γνωστό, ότι λιμενικοί και αστυνομικοί κατάφεραν να τον πλησιάσουν. Τον βρήκαν σε πολύ κακή κατάσταση, αφυδατωμένο και με το μαγιό που φορούσε από την Παρασκευή. Συνεχώς μουρμούριζε κάποιες ακατάληπτες φράσεις, μεταξύ των οποίων «ήταν η κακιά η ώρα».

Όπως έγινε γνωστό ο 30χρονος οδηγήθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας του νησιού για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχειια στο Αστυνομικό Τμήμα. Τη στιγμή της σύλληψής του ο 30χρονος φέρεται να απέδωσε το γεγονός στην «κακιά στιγμή », προσθέτοντας πως «χάλασε η φάση»

Δολοφονία

Όπως μεταδίδει το zougla.gr,  τις  τελευταίες ώρες πολλαπλασιάστηκαν οι ενδείξεις ότι η 26χρονη δολοφονήθηκε.

Συγκεκριμένα, η  αστυνομία εντόπισε σπασμένο το κολιέ της και ένα σκουλαρίκι, ενώ βρήκε και ίχνη αίματος κοντά στο σημείο που εντοπίστηκε η σορός της, ενδείξεις ότι είχε προηγηθεί άγριος καβγάς. 

Παράλληλα, το αυτοκίνητο βρέθηκε κλειδωμένο,, εύρημα που απέκλειε το ενδεχόμενο να έπεσε στη θάλασσα με την κοπέλλα μέσα σε αυτό. 

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες καταστηματαρχών του νησιού το ζευγάρι τσακωνόνταν ώρες πριν η Γαρυφαλιά βρεθεί νεκρή. 

Νωρίτερα, στο θαλάσσιο χώρο όπου εντοπίστηκε νεκρή η 26χρονη βρέθηκε και ένα τσαντάκι, μέσα στο οποίο υπήρχε η ταυτότητα του φίλου της.

Έτσι, οι  αρχές μοίρασαν τη φωτογραφία στους κατοίκους της περιοχής και πήραν καταθέσεις σε μια προσπάθεια να  «χαρτογραφήσουν» τις κινήσεις του.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες έκαναν λόγο για τη μαρτυρία ενός ζευγαριού που, λίγες ώρες μετά τον εντοπισμό της 26χρονης, είδε έναν άνδρα που φορούσε μαγιό να περπατά κουτσαίνοντας. Ωστόσο, δεν του μίλησαν και δεν ήταν σε θέση να πουν αν πρόκειται για τον φίλο της Γαρυφαλλιάς.

Άλλοι μάρτυρες, κάτοικοι του νησιού,  μιλούσαν για έναν άνδρα με ματωμένο κεφάλι που τον είδαν το ίδιο βράδυ να επιχειρεί να μπει σε σπίτι του νησιού. 


 ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-7-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά