Logo

Φολέγανδρος: Θρίλερ με νεαρή γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στη θάλασσα με τα ρούχα της



 
 

Ένα θρίλερ εξελίσσεται στην Φολέγανδρο μετά τον εντοπισμό μιας νεκρής νεαρής γυναίκας στην Λυγαριά.

Τη  γυναίκα , που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής από τη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς,  λέγεται ότι νωρίτερα την είχαν δει να οδηγεί  σε πολύ ανηφορικό δρόμο ένα αυτοκίνητο με ελληνικές πινακίδες το οποίο δεν ήταν ενοικιαζόμενο.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε η νεαρή γυναίκα  βρέθηκε σε βραχώδες σημείο

Η σορός της, το βράδυ της Παρασκευής μεταφέρθηκε με το “Διονύσιος Σολωμός” σε Νοσοκομείο της Αθήνας προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή, ώστε να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου της.

Σύμωνα εκτιμήσεις, που βασίζονται  στο γεγονός ότι η σορός βρέθηκε στη θάλασσα με ρούχα, είναι ότι η νεαρή γυναίκα να  έπεσε λόγω του βραχώδους και απόκρημνου της περιοχής, ενώ οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, προκειμένου να διαπιστώσουν τις ακριβείς συνθήκες θανάτου της γυναίκας. 

Η εκδοχή του ατυχήματος - Αναζητείται ο 30χρονος φίλος της γυναίκας 

Το cycladesvoice.gr,, επικαλούμενο νεότερες πληροφορίες, αναφέρει πως πιθανολογείται ότι το αυτοκίνητο που οδηγούσε η νεαρή  για άγνωστο λόγο, παρέκκλινε της πορείας του και σταμάτησε εκτός του δρόμου, χωρίς να ντελαπάρει, πάνω σε βραχώδες σημείο.

Τότε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η νεαρή βγήκε από τη θέση της οδηγού, πήρε από το πορτ-μπαγκάζ ένα σακίδιο, το φόρεσε στην πλάτη και στράφηκε προς τη βραχώδη περιοχή.

Αργότερα, ειδοποιήθηκε η Λιμενική Αρχή ότι στη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς που είναι στα βόρεια του νησιού, εθεάθη να επιπλέει μια γυναίκα.

Λιμενικό και ιδιωτικό φουσκωτό έσπευσαν στο σημείο, όπου πράγματι βρήκαν και ανέσυραν τη νεαρή γυναίκα που φορούσε τα ρούχα της, η οποία, δυστυχώς, όπως διαπιστώθηκε από γιατρό, ήταν νεκρή.

 Νεότερες πληροφορίες  αναφέρουν ότι η νεκρή ήταν μία γυναίκα 26 ετών που έμενε στο Βέλο Κορινθίας και έκανε διακοπές στη Φολέγανδρο.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες η 26χρονη ήταν στο νησί διακοπές με έναν άνδρα,30 ετών ,ο οποίος αναζητείται.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ ι κοντά στη σορό της γυναίκας βρέθηκε μία τσάντα που εικάζεται ότι ανήκει στον 30χρονο, καθώς μέσα  σε αυτή βρέθηκε η ταυτότητά του 

Μάλιστα μάρτυρας υποστηρίζει πως είδε τον 30χρονο να περπατά κουτσαίνοντας. 

 ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-7-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις