Logo

Έγκλημα στα Πετράλωνα: Διατάχθηκε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για το νεαρό που ομολόγησε τη δολοφονία του νονού του



 
 

Ο 12ος τακτικός ανακριτής με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα, διέταξε την Παρασκευή τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο 21χρονος, που ομολόγησε ότι σκότωσε, τεμάχισε και στη συνέχεια πέταξε στα σκουπίδια τον 52χρονο νονό του, χρήζει νοσηλείας σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

Ο νεαρός προσήχθη την Παρασκευή στα δικαστήρια της Ευελπίδων και απολογήθηκε ενώπιον του 12ου ανακριτή για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση (κακούργημα) της παράνομης οπλοφορίας και της οπλοχρησίας. 

Μετά το πέρας της απολογίας, ο ανακριτής διέταξε τη διεξαγωγή ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης και μέχρι την ολοκλήρωσή της την προφυλάκιση του νεαρού κατηγορούμενου. 

Κατά την προσαγωγή του κατηγορούμενου στον ανακριτή σημειώθηκε μικρή ένταση, καθώς ο 21χρονος δεν ήθελε να βγει από το αστυνομικό όχημα και φώναζε «βοήθεια».

Υπενθυμίζεται, ότι κατά την προανακριτική του απολογία ο νεαρός φέρεται να ισχυρίστηκε: «Χτυπούσε τη μητέρα μου. Δεν το άντεχα αυτό. Άλλη μια φορά σκέφτηκα να τον σκοτώσω, αλλά το έκανα τώρα. Δύο το κάναμε. Δεν το έκανα μόνος μου. Εγώ και ο "κακός" μου εαυτός». 

Ο νεαρός, παράλληλα υπέδειξε ως όπλο του εγκλήματος έναν μπαλτά, ο οποίος,  σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε στο πατάρι του σπιτιού. Με τον μπαλτά ο νεαρός φέρεται να τεμάχισε τον νονό του και στη συνέχεια, όπως ομολόγησε, έβαλε τα μέλη σε τέσσερις σακούλες και τα πέταξε στα σκουπίδια.

Στις 26 Δεκεμβρίου 2019 ο 52χρονος δεν εμφανίστηκε στο καφενείο, όπου σύχναζε καθημερινά, με αποτέλεσμα οι φίλοι του να τον αναζητήσουν. Δύο ημέρες αργότερα ο βαφτισιμιός του ομολόγησε στους αστυνομικούς πως εκείνος έκοψε το νήμα της ζωής του νονού του.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 3-1-2020 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά