Logo

Σοκαριστική ομολογία: Δύο το κάναμε - Εγώ και ο κακός εαυτός μου...



 
 

Σοκάρει η ομολογία του 21χρονου που σκότωσε τον 52χρονο νονό του μέσα στο σπίτι τους στα Πετράλωνα.

«Δύο το κάναμε, δεν το έκανα μόνος μου», κατέθεσε ο 21χρονος που σκότωσε τον 52χρονο νονό του, για να διευκρινίσει ότι το έκανε ο ίδιος αλλά και ο κακός του εαυτός, επιβεβαιώνοντας ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς είναι κυνικός και αμετανόητος:
«Τον σκότωσα την ώρα που ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι και κοιμόταν. Η μητέρα μου ήταν σε άλλο δωμάτιο και δεν κατάλαβε το παραμικρό. Τεμάχισα το πτώμα και το έβαλα σε τέσσερις σακούλες σκουπιδιών, τις οποίες πέταξα σε κάδο απορριμμάτων».

Σκότωσε και τεμάχισε το νονό του με ένα μπαλτά που βρέθηκε στο πατάρι του διαμερίσματος στα Πετράλωνα, σύμφωνα με πληροφορίες.

Αντίθετα δεν έχει βρεθεί το πτώμα παρά τις έρευνες των αστυνομικών στην χωματερή των Άνω Λιοσίων όπου μεταφέρθηκαν τα σκουπίδια από τους κάδους απορριμμάτων όπου πέταξε το πτώμα.

Ενώπιον του Εισαγγελέα ο οποίος του απήγγειλε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ο 21χρονος κατ΄ομολογία δράστης, ανέφερε:

«Χτυπούσε τη μητέρα μου. Δεν το άντεχα αυτό. Άλλη μία φορά σκέφτηκα να τον σκοτώσω, αλλά το έκανα τώρα».

Ας σημειωθεί πως η μητέρα του που είναι ρακοσυλλέκτρια, έχει μεταφερθεί σε ψυχιατρική κλινική μετά την αποκάλυψη του εγκλήματος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 21χρονος αντιμετωπίζει σοβαρό ψυχιατρικό πρόβλημα, αλλά δεν έχει καταγραφεί ο εγκλεισμός του σε κάποια κλινική. 

Ο κατηγορούμενος έχει λάβει προθεσμία για να απολογηθεί μεθαύριο, Παρασκευή 3 Ιανουαρίου σε τακτικό ανακριτή.

Ενώπιον του Εισαγγελέα δεν είχε δικηγόρο. Εφόσον δεν βρει, τότε θα του οριστεί αυτεπαγγέλτως.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-1-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις