Logo

Εισαγγελική έρευνα για το θάνατο της 5χρονης στο νοσοκομείο Λάρισας



 
 

Την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας Απ. Τζαμαλή προκάλεσε ο θάνατος ενός πεντάχρονου κοριτσιού στο νοσοκομείο της Λάρισας.

Το κοριτσάκι εισήχθη στην παιδιατρική κλινική μετά από παραπομπή από ιδιώτη παιδίατρο το μεσημέρι της Δευτέρας 17/2 με πυρετό που διαρκούσε μία εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Larissanet, οι εξετάσεις στο παιδί είχαν δείξει αποκλίσεις κάποιων δεικτών με αποτέλεσμα οι γιατροί να μπουν σε στάδιο διερεύνησης.

Τελικά απεβίωσε στις 5 τα ξημερώματα της Τετάρτης, μετά από μιάμιση μέρα νοσηλείας στο νοσοκομείο.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας Απ. Τζαμαλής διέταξε τη διενέργεια κατ' επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για τη διακρίβωση των αιτιών θανάτου του πεντάχρονου κοριτσιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εφημερίδα "Ελευθερία", σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση που διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας.

Εξάλλου, η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας, Ρουμπίνη Λεονταρή, μετά τη νεκροτομή, να αναμένει τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων (ιολογικές, βακτηριδιακές κ.ά.) προκειμένου να φωτιστούν τα αίτια του θανάτου του πεντάχρονου κοριτσιού.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-2-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά