Logo

Προφυλακίστηκε ο Αριστόβουλος Πετζετάκις



 
 

Η 1η τακτική ανακρίτρια Αθηνών με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα έκρινε προσωρινά κρατούμενο τον Αριστόβουλο Πετζετάκι, που κατηγορείται ότι χτύπησε μέχρι θανάτου, πάνω σε καβγά, τον 47χρονο επιχειρηματία Λεονάρδο Σίτινα στο Καβούρι.

Ο Αριστόβουλος Πετζετάκις απολογήθηκε τη Δευτέρα στην 1η τακτική ανακρίτρια Αθηνών και σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε ότι  χτύπησε το θύμα αμυνόμενος και του έδωσε μια γροθιά στο πρόσωπο. Όπως φέρεται να είπε το θύμα τον πλησίασε και τον έβρισε.

Τότε ο 23χρονος κατηγορούμενος, όπως φέρεται ότι ισχυρίστηκε, ζήτησε από τον επιχειρηματία να σοβαρευτεί. Αντί αυτού όμως, εκείνος φέρεται να του δάγκωσε το χέρι. 

Ακολούθησε χτύπημα με γροθιά στο θύμα που έπεσε ανάσκελα στο γρασίδι, σύμφωνα πάντα με την περιγραφή που φέρεται να έκανε στην ανακρίτρια ο κατηγορούμενος, ο οποίος φέρεται να πρόσθεσε ότι ο 47χρονος αρνήθηκε να πάει στο νοσοκομείο. 

Μάλιστα, ο νεαρός κατηγορούμενος φέρεται να απέδωσε την κατάληξη του θύματος στη χρήση αλκοόλ. 

Δεν αποκλείεται η κατάθεση προσφυγής στο δικαστικό συμβούλιο κατά της διάταξης για προφυλάκιση του κατηγορουμένου  από τον συνήγορό του Αλέξη Κούγια, ο οποίος εξερχόμενος του ανακριτικού γραφείου δήλωσε: «Είναι μια σκληρή κρίση για ένα παιδί με λευκό ποινικό μητρώο. Πρόκειται για μια σωματική βλάβη από αμέλεια δικαιολογημένη από τη συμπεριφορά του θύματος»

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 9-3-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά