Logo

Καβούρι: Νεκρός 47χρονος μετά από άγριο καβγά με γείτονά του - Συνελήφθη γόνος μεγάλης επιχειρηματικής οικογένειας



 
 

Ένας άγριος καβγάς που έγινε στον περίβολο συγκροτήματος κατοικιών στη θέση Φάρος στο Καβούρι είχε μοιραία κατάληξη για τον έναν από τους δύο συμπλεκόμενους.   

Συγκεκριμένα, ο 47χρονος επιχειρηματίας Λεονάρντο Σίτινα είναι νεκρός, ενώ δράστης φέρεται ο 24χρονος Αριστόβουλος Πετζετάκις, γόνος της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας.

Ο νεαρός κατηγορείται ότι οι μπουνιές που του έριξε, ήταν η αιτία να χάσει την ζωή του ο γείτονας του.

Με βάση το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του, αντιμετωπίζει το αδίκημα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης. 

Όπως έγινε γνωστό, το απόγευμα  της περασμένης Κυριακής 1ης Μαρτίου  ο νεαρός μαζί με την φίλη του έφευγαν από το συγκρότημα κατοικιών. Τότε, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 47χρονος κάτι φέρεται να είπε στον νεαρό και οι δυο άντρες πιάστηκαν στα χέρια.

Ο νεαρός φέρεται ότι χτύπησε στο κεφάλι τον 47χρονο ο οποίος τραυματίστηκε. Ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέβη στο σημείο αλλά ο τραυματίας αρνήθηκε να ακολουθήσει τους τραυματιοφορείς στο νοσοκομείο.

Ο 47χρονος, ο οποίος φέρεται να είχε αδυναμία και στο αλκοόλ, μπήκε στο σπίτι του και κάποια στιγμή ξάπλωσε. Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα όμως ένιωσε μια αδιαθεσία και λίγο αργότερα οι δικοί του άνθρωποι τον βρήκαν νεκρό και ειδοποίησαν την αστυνομία. 

Αστυνομικοί αναζήτησαν τον 24χρονο, αλλά οι έρευνές τους απέβησαν άκαρπες. 

Μόλις παρήλθαν τα όρια του αυτοφώρου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 24χρονου.

Ο νεαρός, πιθανότατα ενημερωμένος για την τραγική κατάληξη του καβγά και τις περαιτέρω εξελίξεις, παρουσιάστηκε, συνοδευόμενος από το δικηγόρο του Αλέξη Κούγια,  στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής όπου και  συνελήφθη σε εκτέλεση του σχετικού εντάλματος που έχει εκδοθεί σε βάρος του.

Ο 24χρονος κρατείται και θα απολογηθεί σε ανακριτή τη Δευτέρα.

Ποιοι είναι το θύμα και ο δράστης

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο γείτονες είναι γόνοι γνωστών επιχειρηματιικών οικογενειών.

Το θύμα, ο 47χρονος  Λεονάρντο Σίτινα  ήταν γόνος εφοπλιστικής οικογένειας με συμμετοχή και στην Αθηναϊκή Ζυθοποιϊα.

Ο 24χρονος φερόμενος ως δράστης Αριστόβουλος Πετζετάκις είναι γιος γνωστού επιχειρηματία της χώρας που έχει πτωχεύσει. Ο πατέρας του διαφεύγει στο εξωτερικό και είναι καταζητούμενος λόγω χρεών προς το ελληνικό Δημόσιο και τους προμηθευτές του.  Ο παππούς του είχε δημιουργήσει μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες στην Ελλάδα στον τομέα των πλαστικών σωλήνων, "Πετζετάκις", η οποία είχε ...μεγαλουργήσει και την περίοδο των "παχεών αγελάδων" στο ελληνικό Χρηματιστήριο.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 6-3-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά