Logo

Αρπαγή Μαρκέλλας: Προφυλακίστηκε η 33χρονη κατηγορούμενη [βίντεο+φωτο]



 
 

Προφυλακίστηκε, μετά την απολογία της την Τρίτη, η 33χρονη που κατηγορείται για σειρά αδικημάτων που αφορούν την αρπαγή και την σεξουαλική κακοποίηση της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη.

Η απολογία της κατηγορούμενης, για τα τέσσερα κακουργήματα και τα δύο πλημμελήμματα που αντιμετωπίζει,  διήρκεσε σχεδόν 2,5 ώρες και μετά την ολοκλήρωσή της η 1η τακτική ανακρίτρια, Ελένη Αναστασίου, με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα την έκρινε προσωρινά κρατούμενη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατηγορούμενη στην απολογία της φέρεται να αρνήθηκε τις κακουργηματικές κατηγορίες. 

«Δεν υπήρξε ερωτική έλξη για την 10χρονη σε καμία περίπτωσή για ανήλικα παιδιά».
«Επιλέγω ερωτικούς συντρόφους μεγαλύτερους σε ηλικία από εμένα» .
«Έτσι όπως την πήρα έτσι θα την παρέδιδα».
«Ήμουν θολωμένη (βλέποντας ειδήσεις) σε μια κατάσταση που δεν μπορούσα να αντιμετωπίσω «.
«Κατέστρεψα τον φορητό υπολογιστή στην Κατερίνη Όταν διάβασα σε Site ότι η Αστυνομία βρίσκεται κοντά στην σύλληψη μου πανικόβλητη για να μην εντοπιστώ»είπε απολογούμενη η 33χρονη, σύμφωνα με το δικηγόρο της ο οποίος έκανε σχετική ανάρτηση στο fb, κατά τη διάρκεια της απολογίας.

Η προσαγωγή

Η 33χρονη κατηγορούμενη προσήχθη στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης λίγο πριν τις 11:00 το πρωί της Τρίτης, προκειμένου να απολογηθεί στην 1η τακτική ανακρίτρια, μετά από την 24ωρη προθεσμία που ζήτησε και έλαβε τη Δευτέρα.

Η κατηγορούμενη δεν οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο από την κεντρική είσοδο αλλά από το γκαράζ.

Σύμφωνα με την σε βάρος της ασκηθείσα ποινική δίωξη, βαρύνεται  με επτά πράξεις, μεταξύ αυτών για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, πορνογραφία ανηλίκων, προμήθεια και χορήγηση ναρκωτικών ουσιών.

Τη Δευτέρα η 33χρονη  επικαλέστηκε σωματική και ψυχική αδυναμία ενώ διακομίσθηκε και στο νοσοκομείο.

Από όλες τις κατηγορίες που της αποδίδονται η κατηγορούμενη φέρεται να παραδέχεται μόνο αυτή της προμήθειας ναρκωτικών ουσιών, ενώ τη Δευτέρα κατά το σύντομη παραμονή της στο ανακριτικό γραφείο φέρεται να είπε στην ανακρίτρια  πως δεν αντέχει άλλο ψυχολογικά και πως σκέφτεται να κάνει κακό στον εαυτό της.

 ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-6-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά