Logo

Ρούμπεν Σεμέδο: Την Πέμπτη η απολογία του στην ανακρίτρια για το βιασμό της 17χρονης [βίντεο+φωτο]



 
 

Ο Ρούμπεν Σεμέδο μετήχθη την Τρίτη στην 21η τακτική ανακρίτρια από την οποία ζήτησε και έλαβε νέα προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού με θύμα μία 17χρονη, η οποία κατήγγειλε τη σεξουαλική κακοποίησή της τόσο από τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού όσο και από ένα 40χρονο Νιγηριανό.

Ο 27χρονος Πορτογάλος εξερχόμενος από τα ανακριτικά γραφεία του Πρωτοδικείου της Αθήνας δήλωσε αθώος φωνάζοντας προς τους δημοσιογράφους: «Είμαι αθώος. Θα το δείτε όλοι. Αν δεν ήμουν παίκτης ποδοσφαίρου δεν θα γινόντουσαν όλα αυτά. Όλα γίνονται για τα λεφτά»&

Στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του ποδοσφαιριστή και του συγκατηγορούμενού του δεν περιλαμβάνεται η ιατροδικασική εξέταση, η οποία δεν έχει εκδοθεί..

Οι διωκτικές αρχές προχώρησαν στην σύλληψη του κεντρικού αμυντικού του Ολυμπιακού  μετά από καταγγελία που έκανε στην αστυνομία μια 17χρονη μαζί με τη μητέρα της. 

Όπως υποστήριξε η ανήλικη, ο ποδοσφαιριστής μαζί με έναν 40χρονο Νιγηριανό, που εμφανίσθηκε ως μάνατζέρ του, την παρέσυραν στο σπίτι του όπου τη βίασαν.

Η 17χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέθεσε ότι  μετά από ένα πάρτι στον Ωρωπό βρέθηκε μαζί με μια φίλη της στο σπίτι του ποδοσφαιριστή και εξαιτίας της μεγάλης ποσότητας αλκοόλ που είχε καταναλώσει αποκοιμήθηκε σε ένα από τα υπνοδωμάτια.

«Λίγο αργότερα εισήλθε σε αυτό ο δεύτερος κατηγορούμενος και εκμεταλλευόμενος την άσχημη κατάστασή μου με εξανάγκασε σε συνουσία» φέρεται να ισχυρίστηκε, προσθέτοντας ότι στη  συνέχεια μπήκε στο δωμάτιο ο Σεμέδο, « ο οποίος αφού κλείδωσε την πόρτα με ανάγκασε και εκείνος σε συνουσία».

Τι θα ισχυριστεί ο Ρούμπεν Σεμέδο

Ο κατηγορούμενος ποδοσφαιριστής κατά την απολογία του αναμένεται να αποδεχθεί ότι υπήρξε συνεύρεση με την 17χρονη, ωστόσο θα ισχυριστεί ότι υπήρχε συναίνεση και συνεπώς δεν στοιχειοθετείται το αδίκημα του ομαδικού βιασμού, μία κατηγορία, η οποία σε περίπτωση παραπομπής σε δίκη και ενοχής τιμωρείται ακόμα και με την ποινή των ισοβίων. 

Αναμένεται να ισχυριστεί, επίσης, ότι η  17χρονη του απέκρυψε την ηλικία της, λέγοντας πως ήταν 19 ετών, αλλά και πως ότι συνέβη, ήταν με τη θέληση της.

Ο συνήγορος υπεράσπισης, Σταύρος Γεωργόπουλος, τη Δευτέρα και αφού ο Ρούμπεν Σεμέδο έλαβε προθεσμία δήλωσε:  «Αρνείται την κατηγορία ο εντολέας μου. Υπάρχουν στοιχεία ακλόνητα που αποκλείουν την καταγγελία. Πρόκειται για μία παρέα που ήταν μαζί επί 15 ώρες, είναι αδιανόητο να καταγγέλθηκαν αυτά».

Επίσης μιλώντας το απόγευμα της Δευτέρας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, υποστήριξε πως η 17χρονη έστειλε μήνυμα στον ποδοσφαιριστή για να ξαναβγούν.

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι η 16χρονη φίλη της καταγγέλλουσας έχει καταθέσει στις αρχές ότι η  17χρονη της εκμυστηρεύτηκε πως τη βίασαν.

Το καταγγελλόμενο περιστατικό, σύμφωνα με την 17χρονη, συνέβη τα ξημερώματα της 28ης Αυγούστου, όταν ο 27χρονος και ο 40χρονος συναντήθηκαν με τα δυο κορίτσι σε πάρτι σε κλαμπ του Ωρωπού.

Ο ποδοσφαιριστής, μετά τη διασκέδαση,  πήρε την κοπέλα με το αυτοκίνητό του και τη μετέφερε στο σπίτι του στη Γλυφάδα, όπου σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η ανήλικη, τη βίασαν. Η 17χρονη περιέγραψε όσα της είχαν συμβεί στη μητέρα της, όταν επέστρεψε στο σπίτι και από κοινού κατήγγειλαν τον ποδοσφαιριστή στο αστυνομικό τμήμα του Βύρωνα.

Την Παρασκευή η απολογία του Νιγηριανού

Ο 40χρονος Νιγηριανός συγκατηγορούμενος του Σεμέδο προσήχθη και αυτός την Τρίτη στα δικαστήρια της Ευελπίδων και οδηγήθηκε ενώπιον της 21ης τακτικής ανακρίτριας από την οποία ζήτησε και έλαβε προθεσμία και αναμένεται να απολογηθεί την Παρασκευή.

Ο εν λόγω κατηγορούμενος είχε απασχολήσει τις αρχές τον  περασμένο Νοέμβριο, όταν κατονομάστηκε από υπεύθυνη ξενοδοχείου στη Συγγρού, ως διοργανωτής vip κορονοπαρτι, στο οποίο συμμετείχαν και παίκτες του Ολυμπιακού.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 31-8-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά