Logo

Συνελήφθη ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο, για βιασμό 17χρονης [βίντεο]



 
 

Χειροπέδες στον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή Ρούμπεν Σεμέδο πέρασαν οι διωκτικές αρχές, μετά από καταγγελία για βιασμό που κατέθεσε σε βάρος του 17χρονη.

Συγκεκριμένα, η ανήλικη μαζί με τη μητέρα της είχαν απευθυνθεί στο Αστυνομικό Τμήμα του Βύρωνα, όπου υπέβαλαν καταγγελία σε βάρος του κεντρικού αμυντικού του Ολυμπιακού. Στη συνέχεια τη διερεύνηση της υπόθεσης είχε αναλάβει αξιωματικοί του Τμήματος Προστασίας  Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το συμβάν, σύμφωνα με την καταγγελία της 17χρονης, έλαβε χώρα στις 28 Αυγούστου. 

Όπως έγινε γνωστό, η 17χρονη υποστήριξε ότι βρίσκονταν με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού σε μπαρ στον Ωρωπό.

Αφού ήπιαν, ο Σεμέδο την πήγε με το αυτοκίνητό του στο σπίτι του στην Γλυφάδα, όπου και τη βίασε, σύμφωνα με την καταγγελία του ανήλικου κοριτσιού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην υπόθεση εμπλέκεται ακόμη ένας άνδρας, ηλικίας 40 ετών Νιγηριανής καταγωγής, ο οποίος εμφανίζεται ως μάνατζερ καλλιτεχνών και αντιμετωπίζει την ίδια κατηγορία με τον Σεμέδο. 

Ο Ρούμπεν Σεμέδο, που συνελήφθη στο σπίτι του στο πλαίσιο του αυτοφώρου, αναμένεται να οδηγηθεί την Τρίτη στα δικαστήρια της Ευελπίδων. 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

“Συνελήφθη χθες (29-8-2021) το βράδυ, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, αλλοδαπός κατηγορούμενος για βιασμό ανήλικης.

Συγκατηγορούμενος του ανωτέρω για το ίδιο αδίκημα τυγχάνει και έτερος αλλοδαπός.

Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών”.

Η ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό και η παραπομπή σε ανακριτή

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας άσκησε σε βάρος του Ρούμπεν Σεμέδο ποινική δίωξη για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού με θύμα την 17χρονη καταγγέλουσα και διαβίβασε την σχηματισθείσα δικογραφία για περαιτέρω διερεύνηση σε τακτικό ανακριτή, στον οποίο θα απολογηθούν οι κατηγορούμενοι. 

Η 17χρονη, όπως έγινε γνωστό, κατήγγειλε το περιστατικό το βράδυ της Κυριακής. 

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία, ενώ σε βάρος του 40χρονου που καταγγέλθηκε από την 17χρονη για το ίδιο αδίκημα (ομαδικός βιασμός) εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης,το οπίο εκτλέστηκε σήμερα Δευτέρα.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής ζήτησε και έλαβε προθεσμία από τον ανακριτή και αναμένεται να απολογηθεί αύριο Τρίτη.  Σύμφωνα με πληροφορίες αρνείται την κατηγορία που του αποδίδεται.

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ρούμπεν Σεμέδο στα μέσα Αυγούστου "κόπηκε" από την ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού για το ματς με  τη Σλόβαν Μπρατισλάβας (στο πλαίσιο των playoffs του Europa League) και έκτοτε έχει μπει στη λίστα με τους προς πώληση ποδοσφαιριστές. 

Συνελήφθη και ο 49χρονος συνεργός

Μετά τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος συνελήφθη χθες το βράδυ, στα χέρια των Αρχών βρίσκεται και ο 40χρονος Νιγηριανός, ο οποίος αναζητείτο για την ίδια υπόθεση.

Ο 40χρονος, που δηλώνει ότι είναι μάνατζερ καλλιτεχνών, συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα αύριο το πρωί, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται η ΕΡΤ. Σε βάρος του είχε εκδοθεί σχετικό ένταλμα σύλληψης.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-8-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά