Logo

Ατύχημα σε αγώνα Motocross: Ελεύθεροι οι δύο συλληφθέντες - Ντοκουμέντο από την πίστα στα Γιαννιτσά [βίντεο+φωτο]



 
 

Με εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο συλληφθέντες για το σοβαρό ατύχημα σε αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross, στην πίστα των Γιαννιτσών.

Αποτέλεσμα του ατυχήματος ήταν να τραυματιστούν δύο νέοι άνθρωποι, οι οποίοι νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη 

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 13:20 της Κυριακής, όταν  16χρονος αναβάτης που συμμετείχε στον αγώνα  της κατηγορίας MX2, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας σε ένα από τα άλματά τ πίστας. Το δίκυκλο  έφυγε στον αέρα και έπεσε πάνω στην προστατευτική περίφραξη. Εκεί όμως υπήρχε και μία μεταλλική κολόνα, η οποία έπεσε πάνω σε δύο ανθρώπους που έβλεπαν τον αγώνα, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό τους.

Οι τραυματίες, ένας 16χρονος κι ένας 27χρονος, διακομίστηκαν αρχικά στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών, αλλά καθώς η κατάστασή τους αξιολογήθηκε σοβαρή μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, όπου, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Μετά το ατύχημα,  αστυνομικοί συνέλαβαν τον 16χρονο αναβάτη και τον 60χρονο υπεύθυνο του αγώνα και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίπτωση για πρόκληση σωματικών βλαβών από αμέλεια και μη τήρηση των μέτρων ασφαλείας.

Αργά το βράδυ της Κυριακής, ο εισαγγελέας πλημμελειοδικών Γιαννιτσών διέταξε να αφεθούν ελεύθεροι οι συλληφθέντες, εν όψει της ολοκλήρωσης της προανάκρισης, την οποία διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Πέλλας για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος αλλά και τα μέτρα ασφαλείας που εφαρμόστηκαν.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-10-2021 από directNEWS.gr  


Τελευταία Δικαστικά