Logo

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα motocross στα Γιαννιτσά: Σοβαρό ατύχημα στην MX2 - Δύο τραυματίες [βίντεο+φωτο]



 
 

Ακυρώθηκε οριστικά ο αγώνας  του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross, στην πίστα στα Γιαννιτσά, μετά από ατύχημα που σημειώθηκε κατά το οποίο τραυματίστηκαν δύο θεατές.

Όπως έγινε γνωστό, κατά τη διάρκεια του αγώνα της MX2 και συγκεκριμένα σε ένα από τα άλματα της πίστας έφυγε μια μοτοσικλέτα στον αέρα και έπεσε πάνω στην προστατευτική περίφραξη. Εκεί, όμως, υπήρχε και μία μεταλλική κολόνα, η οποία έπεσε πάνω σε δύο από τους θεατές με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό τους, όπως σημειώνει το motomag.gr. 

Σύμφωνα με το logospellas.gr, οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε σοβαρή κατάσταση, με χτυπήματα στο κεφάλι, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο. Ο ένας κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και ο άλλος από την Κατερίνη. Μάλιστα, οι πληροφορίες από την ιστοσελίδα pellanews.gr, θέλουν τον έναν από τους δύο τραυματίες να είναι μόλις 16 ετών.

Όσον αφορά στα αίτια του ατυχήματος, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο οδηγός ξέφυγε λόγω της λάσπης, με αποτέλεσμα να εκτιναχθεί με τη μοτοσικλέτα.

Φυσικά, ο αγώνας διεκόπη και πριν από λίγο η διοργάνωση ανακοίνωσε την οριστική ακύρωσή του.

Στο χειρουργείο οι δύο τραυματίες

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης οι δύο νεαροί που τραυματίστηκαν στην πίστα των Γιαννιτσών.

Οι δύο τραυματίες ήταν υπάλληλοι τεχνικής υποστήριξης και στην αρχή είχαν μεταφερθεί σε νοσοκομείο της περιοχής. Ωστόσο, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής τους μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. 

Και οι δύο υποβάλλονται σε επέμβαση στο κεφάλι με την κατάσταση του 27χρονου να θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολη. Σύμφωνα με τους γιατρούς οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για τη ζωή του 27χρονου. 

Δύο συλλήψεις 

Για το ατύχημα οι διωκτικές αρχές προχώρησαν σε δύο συλλήψεις. 

Συγκεκριμένα, συνελήφθη ο 16χρονος αναβάτης που έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας κατθυι έπεσε επάνω στην περίφραξη χτυπώντας σε μία μεταλλική κολόνα που έπεσε με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ο 16χρονος και ο 27χρονος.

Επίσης, συνελήφθη και ο 60χρονος διοργανωτής του αγώνα. 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-10-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις