Logo

Ληστές χρηματοκιβωτίων: Στη φυλακή 14 από τους 15 κατηγορούμενους



 
 

Την προφυλάκιση 14 από τους 15 κατηγορουμενους που φέρονται να εμπλέκονται στη συμμορία των ληστών των χρηματοκιβωτίων διέταξε την Πέμπτη ο ανακριτής, έχοντας την σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα. Συγκεκριμένα, μετά τις απολογίες τους οι 14 εκ των κατηγορουμένων οδηγούνται στις φυλακές και μόνο ένας αφέθηκε ελεύθερος, με περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πλειοψηφία των κατηγορουμένων αρνήθηκε συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι κάποιοι  παραδέχτηκαν μόνο περιφερειακές πράξεις, ενώ ένας φέρεται να ομολόγησε απόπειρα κλοπής, ισχυριζόμενος ωστόσο, ότι την έκανε μόνος του και όχι ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης. Ο ανήλικος κατηγορούμενος δήλωσε ότι δεν είναι έτοιμος να απολογηθεί, έδωσε τυπική απολογία και κρίθηκε κι αυτός προφυλακιστέος..

Οι συνήγοροι υπεράσπισης δήλωσαν από την πλευρά τους, ότι η δικογραφία είναι ελλιπής και ότι οι κατηγορούμενοι που προφυλακίστηκαν, θα έπρεπε να έχουν διαφορετική αντιμετώπιση. Τόνισαν ακόμα ότι η υπόθεση έχει πολύ δρόμο μπροστά της και εξέφρασαν την πεποίθηση ότι στο τέλος θα αποδειχθεί η αθωότητα των εντολέων τους.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-5-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά