Logo

Κατερίνα Τσάκαλου: Ο Μιχάλης Χριστοφοράκος θα μπορούσε να είναι ο ηθικός αυτουργός μιας δολοφονικής ενέργειας σε βάρος μου



 
 

Με μία «βόμβα» κατά του Μιχάλη Χριστοφοράκου συνέχισε την κατάθεσή της η πρώην γραμματέας του Αικατερίνη Τσακάλου, στη δίκη για τη σύμβαση ψηφιακοποίησης του ΟΤΕ και τα «μαύρα» ταμεία της Siemens

Συγκεκριμένα, η πρώην γραμματέας του πάλαι ποτέ ισχυρού άνδρα της Siemens Ελλάς καταθέτοντας ενώπιοιν του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας άφησε ανοιχτό  το ενδεχόμενο να κρύβεται ακόμη και ο τότε προϊστάμενός της πίσω  από τις απειλές που δεχόταν.

Μάλιστα, η κ. Τσακάλου είπε πως τον έχει ικανό ακόμα και για ηθικό αυτουργό μιας δολοφονικής επίθεσης σε βάρος της! 

-Ερώτηση: Συνδέετε τον κ. Χριστοφοράκο με τις απειλές σε βάρος σας;

-Μαρτυρας: Δεν τον ευχαρίστησα... Δεν έφυγα και εγώ από την εταιρεία, όπως μου ζήτησε... Δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει ένας δυσαρεστημένος άνθρωπος.

-Ερώτηση: Θα τον είχατε ικανό να είναι ο ηθικός αυτουργός μίας δολοφονικής ενέργειας σε βάρος σας;

-Μάρτυρας: Μάλιστα...

Η μάρτυρας, παρόλα αυτά, ξεκαθάρισε ότι δεν είναι σωστή η  μονομερής δαιμονοποίηση του Μιχάλη Χριστοφοράκου, καθώς ό,τι έκανε, δεν το έκανε ερήμην της Siemens.

Συνεχίζοντας, μίλησε ακόμη και για μία ατζέντα που είχε μαζί του ο Μιχάλης Χριστοφοράκος, στην οποία, όπως είπε,  σημείωνε τα αποτελέσματα των συναντήσεων του. Επανέλαβε, πάντως, ότι δεν αντιλήφθηκε ποτέ να δίνει χρήματα ο ίδιος σε πολιτικά πρόσωπα: «Μόνο για χορηγίες σε πολιτικά κόμματα μου είχε πει».

Ολοκληρώνοντας την κατάθεση της ισχυρίστηκε ότι η σύμβαση 8002 ήταν επωφελής για το ελληνικό δημόσιο, προσθέτοντας πως δεν υπέπεσαν στην αντίληψη της δωροδοκίες από τον Πρόδρομο Μαυρίδη, επίσης κατηγορουμένο και μεγαλοστέλεχος της Siemens.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 8-11-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά