Logo

Τι υποστηρίζει ο 17χρονος δράστης του άγριου φονικού στο Αίγιο



 
 

Την προσεχή Δευτέρα αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή, μετά από προθεσμία που έχει λάβει, ο 17χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε με βαριοπούλα έναν 31χρονο αλλοδαπό μέσα στο τροχόσπιτό του στη θέση Ροκά του Αιγίου.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να αποδίδει το έγκλημά του στη μέθη. ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα εμπλέκονταν σε υπόθεση ανθρωποκτονίας και αναζητούνταν από την αστυνομία.

Στον 17χρονο διορίστηκε δικηγόρος ο Γιώργος Μπέσκος, πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου, με τον οποίο επικοινώνησε η «Πελοπόννησος» χθες, ρωτώντας τον τι ισχυρίζεται ο δράστης και σε ποια κατάσταση τον βρήκε όταν του μίλησε.

«Ισχυρίζεται ότι είχε πιει και δεν κατάλαβε τι έκανε» είπε ο Γ. Μπέσκος. Ο δράστης επιμένει στον ισχυρισμό του ότι το κίνητρο της πράξης του ήταν η οικονομική διαφορά τους, των 1.500 ευρώ, που φέρεται να είχε δανείσει ο δράστης στο θύμα.

Αναφορικά με την κατάσταση του 17χρονου, ο δικηγόρος είπε ότι  παραπέμπει σε άτομο που βρίσκεται σε σύγχυση. Ο 17χρονος κρατείται στην Ασφάλεια Αιγίου και τη Δευτέρα θα οδηγηθεί στον ανακριτή. 

Όπως αναφέρει το pelop.gr., μία  νέα λεπτομέρεια της υπόθεσης, που δεν φαίνεται να επηρεάζει με κάποιο τρόπο την αστυνομική έρευνα, είναι ότι το θύμα αναζητούσαν οι αστυνομικές αρχές. Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές ο 31χρονος φερόταν εμπλεκόμενος σε υπόθεση ανθρωποκτονίας μετανάστη. Το περιστατικό είχε σημειωθεί τον Ιούνιο του 2016 στο πρώην εργοστάσιο της ΑΒΕΞ.

Τα στοιχεία της υπόθεσης για τα οποία έγραψε χθες η «Πελοπόννησος», ότι ο δράστης ήταν παιδί των φαναριών και η εύρεση αίματος στο κινητό του από τους αστυνομικούς, προκάλεσαν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης. Οπως και το γεγονός ότι ο ανήλικος αφού επέφερε θανάσιμα χτυπήματα στο θύμα του, πήρε το κινητό του τηλέφωνο και βιντεοσκόπησε τις τελευταίες στιγμές του 31χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι, όλα ξεκίνησαν όταν ο 17χρονος πήγε στο τροχόσπιτο που διατηρούσε μέσα σε φυτώριο καλλωπιστικών φυτών ο 31χρονος, και με μια βαριοπούλα τον χτύπησε αρκετές φορές στο κεφάλι με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Ο 17χρονος αμέσως μετά προσπάθησε να ξεπλύνει τα ματωμένα ρούχα του, ενώ φρόντισε να πετάξει τη βαριοπούλα σε διπλανό χωράφι. Αργότερα, υπέδειξε ο ίδιος τόσο το σημείο που πέταξε το φονικό εργαλείο όσο και το σημείο που είχε κρύψει τα ρούχα του.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-8-2018 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά