Logo

Άγριο έγκλημα στο Αίγιο - Στα χέρια της αστυνομίας ο δράστης



 
 

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο δράστης της άγριας δολοφονίας που σημειώθηκε στο Αίγιο, όπου ένας νεαρός σκότωσε έναν 31χρονο άνδρα, χτυπώντας τον με βαριοπούλα στο κεφάλι.

Το έγκλημα συνέβη το βράδυ της Τρίτης 7 Αυγούστου στο Αίγιο, όταν ο 17χρονος άρπαξε μια βαριοπούλα και χτύπησε το κεφάλι ενός 31χρονού αλλοδαπού.

Ο 17χρονος δράστης έδωσε όλες τις λεπτομέρειες του εγκλήματος που διέπραξε, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι με το κινητό του κατέγραψε και ένα μέρος της πράξης του.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο δράστης πήγε στο τροχόσπιτο όπου διέμενε το θύμα και τον σκότωσε χτυπώντας στο κεφάλι με τη βαριοπούλα πολλές φορές, διότι καθυστερούσε να του επιστρέψει τα 1.500 ευρώ που του είχε δανείσει. Στη συνέχεια παρέδωσε στην αστυνομία το κινητό του τηλέφωνο με το οποίο κατέγραψε ένα μέρος της πράξης του.

Ο δράστης δήλωσε ότι μετά το φονικό πέταξε την βαριοπούλα μέσα σε βάτα και χόρτα για να την εξαφανίσει και επέστρεψε στο σπίτι του όπου προσπάθησε να πλύνει τα ματωμένα ρούχα του.

Στην ανακοίνωσή της η αστυνομία μεταξύ άλλων αναφέρει:

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στο Αίγιο, μετά από στοχευμένες έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 17χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Πιο συγκεκριμένα, χθες αργά το βράδυ, ο δράστης μετέβη σε τροχόσπιτο σε φυτώριο καλλωπιστικών φυτών, όπου διέμενε 31χρονος αλλοδαπός κρατώντας μια βαριοπούλα καταφέροντάς του αλλεπάλληλα χτυπήματα στο κεφάλι με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του…

Από τις έρευνες των αστυνομικών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ρούχα που φορούσε ο δράστης κατά την τέλεση της ανθρωποκτονίας, καθώς και το μέσο τέλεσης του εγκλήματος (βαριοπούλα), ενώ ο 17χρονος παρέδωσε στους αστυνομικούς και το κινητό του τηλέφωνο, στο οποίο είχε καταγράψει σε βίντεο μέρος της πράξης του.

Στα ρούχα του θύματος, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε εκτίσει καταδικαστική ποινή φυλάκισης για ναρκωτικά βρέθηκαν δυο νάιλον συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους τεσσάρων γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου. Την προανάκριση και τις έρευνες ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Αιγιαλείας, υπό την εποπτεία της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 8-8-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά