Logo

Υπόθεση Χρυσός: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο "γυρολόγος"



 
 

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας από τους κατηγορούμενους για εμπλοκή στο κύκλωμα λαθρεμπορίας χρυσού, ο οποίος φέρεται να είχε το ρόλο του γυρολόγου, δηλαδή του ανθρώπου συγκέντρωνε χρυσαφικά και άλλα πολύτιμα αντικείμενα και τα έδινε στα αρχηγικά μέλη του κυκλώματος. Είναι ο πρώτος από τους συνολικά 11 κατηγορούμενους που έχουν απολογηθεί έως τώρα που με ομόφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος.

Από τους 11 κατηγορούμενους που έχουν απολογηθεί μέχρι στιγμής, οι οκτώ έχουν αφεθεί ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και οι υπόλοιποι χωρίς περιοριστικό όρο.

Όλοι οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι υπάλληλοι στα καταστήματα της γνωστής αλυσίδας ενεχυροδανειστηριων. Δύο είναι ιδιοκτήτες άλλων αντίστοιχων επιχειρήσεων και ακόμη δύο επιχειρηματίες δραστηριοποιούνται στον χώρο του χρυσού.

Υπενθυμίζεται, ότι ο γνωστός ενεχυροδανειστής που κατηγορείται στην υπόθεση πήρε εκ νέου προθεσμία για να απολογηθεί την Κυριακή.

Το ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στον φερόμενο ως συναρχηγό του κυκλώματος, Τούρκο υπήκοο συριακής καταγωγής.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-11-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά