Logo

Κατέθεσε ο Σαμαράς για την υπόθεση Novartis [βίντεο]



 
 

Τον ...Ρασπούτιν της Δικαιοσύνης φέρεται να κατονόμασε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς καταθέτοντας σήμερα στους αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου Ευάγγελο Ζαχαρή και Λάμπρο Σοφουλάκη που διενεργούν έρευνα για τους χειρισμούς των συναδέλφων τους δικαστών στην υπόθεση Novartis.

Οι δύο εισαγγελικοί λειτουργοί διενεργούν προκαταρκτική εξέταση, μετά τις καταγγελίες του συναδέλφου τους, πρώην επόπτη της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς Ιωάννη Αγγελή για πολιτικές παρεμβάσεις και μεθοδεύσεις στην υπόθεση της Novartis. Στο πλαίσιο της ίδιας έρευνας οι δύο ανώτατοι εισαγγελικοί λειτουργοί εξετάζουν και σχετικές μηνύσεις που είχαν καταθέσει ο Αντώνης Σαμαράς, ο Ευρωπαίος επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά τη δημοσιοποίηση της εμπλοκής τους στην υπόθεση Novartis.

Ο πρώην πρωθυπουργός κατέθεσε υπόμνημα 32 σελίδων στο οποίο περιλαμβάνονται στοιχεία για την σκευωρία που, όπως υποστηρίζει, στήθηκε σε βάρος του.

Μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης του ο κ. Σαμαράς δήλωσε στους δημοσιογράφους:

«Ό,τι είχα να πω για την άθλια αυτή σκευωρία, το έχω πει από την πρώτη στιγμή. Όλα θα έρθουν στο φως».

Δημοσιογράφος: Κατονομάσατε τον Ρασπούτιν;
Σαμαράς: Τον έχω αποκάλυψει από καιρό και προφανώς το έκανα και σήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι στη μήνυση του ο πρώην πρωθυπουργός είχε αναφερθεί στην ταυτότητα του πολιτικού προσώπου με το όνομα «Ρασπούτιν». Πάντως, μέχρι σήμερα δεν είχε κατονομαστεί το εν λόγω πολιτικό πρόσωπο, διότι όταν γίνει αυτό, τότε η δικογραφία θα πρέπει να διαβιβαστεί αμελλητί στη Βουλή για δικές της ενέργειες.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-9-2019 από directNEWS.gr

 


Τελευταία Δικαστικά