Logo

Αποτελέσματα αναζήτησης για "Σωρρας"


 

Με απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου Χαλκίδας αποφυκαλίστηκε, την Παρασκευή, ο επικεφαλής των "Ελλήνων Συνέλευσις" Αρτέμης Σώρρας που είχε καταδικαστει τον Δεκέμβριοο του 2019 σε ποινή κάθειρξης 6 ετών για απόπειρα απάτης σε βάρος του Δημοσίου.


 

Το προφίλ του Αρτέμη Σώρρα επιχείρησε να σκιαγραφήσει ο δημοσιογράφος, Λευτ. Ρήνος, καταθέτοντας ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας, που εκδικάζει την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης. 


 

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών θα καθίσει στις 6 Νοεμβρίου ο πρόεδρος της "Ελλήνων Συνέλευσις" Αρτέμης Σώρρας κατηγορούμενος για απάτη κατά του Δημοσίου, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.


 

Κι ενώ ολοένα διευρύνεται ο κύκλος των κατηγορουμένων στην υπόθεση της «Ελλήνων Συνέλευσις», ο προφυλακισμένος πρόεδρός της προσέφυγε στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ζητώντας να αφεθεί ελεύθερος περίπου πέντε μήνες μετά την προφυλάκισή του. 


 

Ο Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος διανύει την 32η μέρα εγκλεισμού του στις φυλακές Κορυδαλλού, αρνείται τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζει και μιλάει για την επόμενη ημέρα του κόμματος των «Ελλήνων Συνέλευσις», αλλά και για τα μελλοντικά του σχέδια.






 

Ο καταζητούμενος και υπόδικος για κακουργηματικά αδικήματα επικεφαλής του μορφώματος «Ελλήνων Συνέλευσις» Αρτέμης Σώρρας, εβρισκόμενος σε νέο παραλήρημα έφτασε σημείο να απειλεί τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά με εκτέλεση κατηγορώντας τον για εσχάτη προδοσία.