Logo

Αποτελέσματα αναζήτησης για "noor1"


 

Σε βάθος έρευνα από την Οικονομική Αστυνομία αλλά και δικαστική συνδρομή από τις αμερικανικές αρχές για να διερευνηθεί η εμπλοκή εταιρειών συμφερόντων του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη στην χρηματοδότηση του κατάδικου Ευθύμιου Γιαννουσάκη για τη μεταφορά 3 τόνων ηρωίνης με το πλοίο Noor1, ζητά ο Εισαγγελέας Εφετών Οδυσσέας Τσορμπατ...


 

Αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους ο εφοπλιστής Ευθύμιος Γιαννουσάκης που είχε καταδικαστεί από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά, σε ποινή κάθειρξης 18 ετών ως πρωταγωνιστής της μεταφοράς 2,1 τόνων ηρωίνης με το πλοίο «Noor1».


 

Με ελαχιστότατες αμφιβολίες κρίθηκε αθώος από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά ο έμπορος πολυτελών αυτοκινήτων, πρώην στέλεχος του Ολυμπιακού και της εταιρείας Capital του Βαγγέλη Μαρινάκη, Αιμίλιος Κοτσώνης, ο οποίος κατηγορούνταν για την υπόθεση της μεταφοράς των 2,1 τόνων ηρωίνης με το πλοίο «Noor 1».


 

Στις 19 Οκτωβρίου γράφεται στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά ο επίλογος στη δίκη σε δεύτερο βαθμό για τους 2,1 τόνους ηρωίνη που μετέφερε το πλοίο “Noor 1” στον Ιούνιο του 2014.


 

Από τη Δίωξη Ναρκωτικών του Λιμενικού Σώματος κατέληξε σήμερα στην τηλεφωνική υπηρεσία ενημέρωσης για έκτακτες ανάγκες 112, ο λιμενικός που συμμετείχε στην έρευνα για την υπόθεση των 2,1 τόνων ηρωϊνης με το πλοίο “Noor 1” και την εμπλοκή του εφοπλιστή και ιδιοκτήτη media Βαγγέλη Μαρινάκη.


 

Νέα στοιχεία προσκόμισε στη δίκη σε δεύτερο βαθμό (Εφετείο) ο βασικότερος ίσως μάρτυρας στην υπόθεση των τριών τόνων ηρωίνης που μετέφερε το ναρκόπλοιο NOOR1. Στη δίκη, η οποία διεξάγεται σε αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, προσήλθε ο αξιωματικός του Λιμενικού Γιώργος Κατσούλης, ο οποίος αυτό το διάστημα υπηρετεί στην ...


 

Σοβαρότατες καταγγελίες που πρέπει να διερευνηθούν εξαπέλυσε ο Πάρις Κουρτζίδης κατά του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη και των «μπράβων» του οι οποίοι, σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα μέχρι στιγμής, έχουν ταυτοποιηθεί ως οι άνθρωποι που τον άρπαξαν μέρα μεσημέρι από το Χίλτον.


 

Επαναλαμβάνεται την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου, στην αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, η δίκη του Noor1. Με την έναρξή της, η δίκη, στις 10 Οκτωβρίου, είχε διακοπεί λόγω κωλύματος της εισαγγελέως Βασιλικής Βλάχου.



 

Χρειάστηκε να περάσουν επτά μήνες για να δοθεί εντολή να ανοίξει το κρυφό κινητό που χρησιμοποιούσε ο ισοβίτης Γιαννουσάκης στη φυλακή! Και αυτό γιατί αρχικά ο πρόεδρος Πρωτοδικών Πειραιά Ιωάννης Μαλλούχος είχε απορρίψει το αίτημα της εισαγγελέα υποστηρίζοντας ότι το κρυφό κινητό δεν θα συμβάλει στη διερεύνηση της υπόθεσης του ...