Logo

Βίντεο-ντοκουμέντο: Ο τραυματισμός του ενός τρομοκράτη στη ληστεία στο πρακτορείο ΟΠΑΠ [βίντεο]



 
 

Ο κατά λάθος τραυματισμός του 46χρονου από τον 41χρονο συνεργό του στη ληστεία στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ πριν ένα μήνα, ήταν το μοιραίο λάθος των μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης Επαναστατική Αυτοάμυνα.

Η κάμερα κλειστού κυκλώματος του πρακτορείου του ΟΠΑΠ στην οδό 17 Νοέμβρη 13 στον Χολαργό, καταγράφει στις 11:00 το βράδυ της 21ης Οκτωβρίου, τις κινήσεις των δυο τρομοκρατών την ώρα που βγαίνουν από το πρακτορείο.

Πρώτος βγαίνει ο 41χρονος ο οποίος κρατάει στο δεξί του χέρι το καλάσνικοφ. Τον ακολουθεί ακριβώς από πίσω ο 46χρονος που καταζητείται από τις αρχές.

Όπως φαίνεται από το βίντεο, την ώρα που ο 41χρονος βγαίνει, προσπαθεί να δώσει το Καλάσνικοφ στον συνεργό του. Όμως από κακή συνεννόηση, τα δυο χέρια χτυπάνε και το όπλο εκπυρσοκροτεί, τραυματίζοντας στο γόνατο τον 46χρονο καταζητούμενο.

Η βαλλιστική ταυτοποίησε ότι το καλάσνικοφ αυτό ανήκει στην «Επαναστατική Αυτοάμυνα» και είχε χρησιμοποιηθεί σε άλλες ενέργειες της οργάνωσης.

Το βίντεο - ντοκουμέντο από τη ληστεία στο πρακτορείο που οδήγησε την Αντιτρομοκρατική στην εξάρθρωση της οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα», παρουσίασε το protothema.gr. Δείτε το βίντεο

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 9-11-2019 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις