Logo

Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες της άγριας δολοφονίας στους Αγίους Θεοδώρους



 
 

Οι διωκτικές αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τους δύο ύποπτους για την άγρια  δολοφονία της 77χρονης στους Αγίους Θεοδώρους και τους αναζητούν, κυρίως, σε καταυλισμούς Ρομά της Αττικής.

Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες, για έναν  30χρονο, ο οποίος σύμφωνα με αστυνομικές πηγές καθόταν στη θέση του οδηγού και είναι αυτός που πάτησε το γκάζι και πέρασε πάνω από την ηλικιωμένη γυναίκα σπάζοντας τον αυχένα της.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συνοδηγός  φέρεται να είναι 35 χρόνων και ήταν εκείνος που αρχικά έπιασε κουβέντα στην άτυχη γυναίκα και άρπαξε τη χρυσή αλυσίδα από το λαιμό της.

Όπως μεταδίδει το ant1news.gr, οι δύο ύποπτοι φέρεται να έχουν αναγνωρισθεί από αυτόπτες μάρτυρες, ωστόσο οι αρμόδιοι αξιωματικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και τώρα και του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, αναμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα αποτελέσματα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών από την εξερεύνηση του ύποπτου ασημί ΙΧ.

Το αυτοκίνητο των υπόπτων, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, εντοπίστηκε στον καταυλισμό Ρομά στο Βλυχό Μεγάρων, σχεδόν ένα 24ωρο μετά το έγκλημα. Ως ιδιοκτήτριά του φέρεται μία γυναίκα, η οποία εντοπίστηκε, ωστόσο οι αστυνομικοί αναζητούν τους δύο άνδρες που, όπως φαίνεται, το χρησιμοποιούν για τις μετακινήσεις τους.

Το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στον κλειστό θάλαμο των εγκληματολογικών εργαστηρίων. Παράλληλα, θα ερευνηθεί και το εσωτερικό του ΙΧ αναζητώντας DNA και αποτυπώματα των δύο δραστών της άγριας δολοφονίας. 

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι ο 30χρονος έχει απασχολήσει τις διωκτικές αρχές καθώς έχει κατηγορηθεί για ληστείες και κλοπές. Αναζητήθηκε στους πιθανούς τόπους διαμονής του και φαίνεται να απουσιάζει αδικαιολόγητα το κρίσιμο χρονικό διάστημα μετά την άγρια δολοφονία της άτυχης ηλικιωμένης. Και ο 35χρονος φαίνεται να έχει εξαφανιστεί τις τελευταίες ημέρες.
 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-12-2019 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις