Logo

Άγριο φονικό στους Αγίους Θεοδώρους: Αστυνομικές έφοδοι σε καταυλισμούς - Τι ερευνούν οι αρχές



 
 

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της άγριας δολοφονίας της 77χρονης το πρωί του Σαββάτου στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας. 

Υπενθυμίζεται, ότι την άτυχη γυναίκα δύο άγνωστοι την παρέσυραν με Ι.Χ. αυτοκίνητο και την τραυμάτισαν θανάσιμα στην προσπάθειά της να της αρπάξουν μία αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό της. 

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν πως από χθες μέχρι το βράδυ της Κυριακής έχουν γίνει έρευνες σε πέντε  καταυλισμούς Ρομά, στην Κορινθία και στα Μέγαρα, αλλά δεν βρέθηκε κάτι που σχετίζεται με την υπόθεση και κυρίως το ασημί Hyundai, με το οποίο παρέσυραν την γυναίκα οι δράστες.

Η έρευνα για το έγκλημα διεξάγεται από την Ασφάλεια Κορίνθου, ωστόσο, από το Σάββατο μετέβη στην Κόρινθο και κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής που συνδράμει, με σκοπό να εξιχνιαστεί το ταχύτερο δυνατόν η υπόθεση και να συλληφθούν οι δράστες. 

Το φονικό διαπράχθηκε το πρωί του Σαββάτου έξω από το εξοχικό σπίτι της 77χρονης,  όπου είχε πάει μαζί με τον σύζυγο της και τον γιο της, από το σπίτι τους στον Κορυδαλλό, για να δουν αν είχε γίνει καμιά ζημιά από τις πρόσφατες πλημμύρες.

Ο σύζυγος και ο γιος έχουν καταθέσει ότι το  ασημί Hyundai σταμάτησε έξω από το σπίτι και ο συνοδηγός βγήκε έξω και φώναξε: «Κυρία, κυρία», προφασιζόμενος ότι ήθελε κάτι να ρωτήσει. Η γυναίκα πλησίασε και τότε της άρπαξε την αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό, αλλά εκείνη αντιστάθηκε και άρχισε να φωνάζει, ενώ έπεσε στο δρόμο.

Ο επίδοξος ληστής επιβιβάστηκε στο ΙΧ, αλλά επειδή ήταν αδιέξοδος ο δρόμος έκαναν αναστροφή και πέρασαν με το όχημα πάνω από το σώμα της γυναίκας, που βρήκε τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με τις περιγραφές, ο συνοδηγός που βγήκε από το αυτοκίνητο, ήταν πολύ μελαχρινός, εύσωμος και περίπου 30-35 ετών.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, οι  αστυνομικοί έχουν πάρει καταθέσεις από αρκετούς μάρτυρες, ενώ αναζητούν και οπτικό υλικό που πιθανόν υπάρχει από κάμερες.

Αυτό που απαχολεί τους αξιωματικούς που ασχολούνται με την υπόθεση είναι ότι δεν έχει βρεθεί ακόμα το αυτοκίνητο, γεγονός που αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να μην είναι κλεμμένο. 

 Σημειώνεται ότι στις αναζητήσεις συμμετείχε και το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 8-12-2019 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις