Logo

Επίθεση στον Κοβάσεβιτς: Άσφαιρα τα πυρά;



 
 

Καμία βολίδα ή χτύπημα από την σφαίρα που πυροβόλησε τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Ντάρκο Κοβάσεβιτς δεν έχουν βρει οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση.

Άγνωστος πυροβόλησε εναντίον του 47χρονου πρώην ποδοσφαιριστή έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα στις 7 Ιανουαρίου.

Δέκα ημέρες μετά,  οι αξιωματικοί της Αστυνομίας δεν έχουν βρει βολίδα ή χτύπημα από την σφαίρα, οδηγώντας στο συμπέρασμα πως ενδεχομένως τα πυρά να ήταν άσφαιρα και ο δράστης απλά να έστελνε ένα "μήνυμα" στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, της Γιουβέντους και άλλων ευρωπαϊκών ομάδων.

Η απόσταση από την οποία τον πυροβόλησε, ήταν μικρή και θεωρείται δεδομένο πως θα μπορούσε να τον είχε σκοτώσει, καθώς εκπρόκειτο για ...επαγγελματικό χτύπημα.

Ο δράστης είχε πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο.

Το αυτοκίνητο Smart είχε κλαπεί από τη Θεσσαλονίκη στις 15 Οκτωβρίου 2019, ενώ είχαν τοποθετηθεί πλαστές πινακίδες που αντιστοιχούν σε υπαρκτό Smart στην Καλαμάτα.

Εξάλλου, ο δράστης εγκατέλειψε και έκαψε το Smart για να χαθούν τα ίχνη του, σε σημείο που δεν υπήρχαν κάμερες ασφαλείας.

Τα σενάρια περί στοιχημάτων

Την ίδια ώρα αστυνομικές πηγές δεν επιβεβαιώνουν το ενδεχόμενο η επίθεση να σχετίζεται με υπόθεση στοιχημάτων, όπως δημοσίευσαν χθες, Πέμπτη, ρωσικά και σερβικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με αυτά τα δημοσιεύματα, η επίθεση σε βάρος του Ντάρκο Κοβάσεβιτς συνδέεται με υπόθεση στοιχημάτων που αποκαλύφθηκε στην Ισπανία αλλά και με τροχαίο ατύχημα που είχε παλαιότερα συγγενικό του πρόσωπό.

Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος ο Κοβάσεβιτς στην κατάθεση του στους αστυνομικούς, δήλωσε άγνοια για τους τυχόν λόγους της σε βάρος του επίθεσης.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-1-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις