Logo

Κοροναϊος: Υπάλληλος της Τράπεζας Πειραιώς η 40χρονη - Έκλεισε ένας όροφος - Απολύμανση στο ΣΚΑΪ



 
 

Συναγερμός σήμανε στην Τράπεζα Πειραιώς, καθώς το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του κοροναϊού στην Αθήνα, είναι μία 40χρονη γυναίκα που εργάζεται στα κεντρικά γραφεία της τράπεζας επί της οδού Αμερικής 4.

Αμέσως έγινε απολύμανση όλου του κτιρίου, ενώ εκκενώθηκε για 14 ημέρες ο όροφος του κτιρίου όπου εργάζεται η 40χρονη γυναίκα.

Για το διάστημα αυτό οι εργαζόμενοι στον όροφο, θα εργάζονται από το σπίτι τους.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Τράπεζα Πειραιώς αναφέρει σχετικά:

"H Tράπεζα Πειραιώς ενημερώθηκε σήμερα από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) ότι ένας εργαζόμενός της στο κτίριο Αμερικής 4 διαγνώσθηκε με τον ιό COVID-19.

Άμεσα ενεργοποιήθηκε το σχετικό σχέδιο που είχε ήδη καταρτισθεί από την Τράπεζα για το θέμα σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Δ.Υ.

Εφαρμόζοντας το σχετικό πρωτόκολλο, συγκλήθηκε σύσκεψη με κλιμάκιο του Ε.Ο.Δ.Υ. και υλοποιούνται τα ακόλουθα μέτρα για καθαρά προληπτικούς λόγους:

    απολύμανση στο κτήριο Αμερικής 4 την Παρασκευή 28/02/2020

    εκκένωση του ορόφου του κτηρίου, στο οποίο εμφανίσθηκε το κρούσμα του ιού για τις επόμενες 14 ημέρες.

    εργασία από το σπίτι για το διάστημα των 14 ημερών για τους εργαζομένους στον όροφο όπου εμφανίσθηκε το κρούσμα

    εφαρμογή των οδηγιών του Ε.Ο.Δ.Υ. www.eody.gov.gr.

Η Τράπεζα Πειραιώς δρα με σταθερό γνώμονα την ασφάλεια των εργαζομένων της, ενώ με την εφαρμογή του σχεδίου επιχειρηματικής λειτουργικής συνέχειας, διασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία της".

Απολύμανση στο ΣΚΑΪ - Στέλεχος ναυτιλιακής εταιρείας ο σύζυγος της 40χρονης

Αξίζει να σημειωθεί πως η 40χρονη είναι σύζυγος στελέχους της ναυτιλιακής εταιρείας του Γιάννη Αλαφούζου που συστεγάζεται στο ίδιο κτίριο με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Μετά από την ανακοίνωση ότι έχει προσβληθεί από τον κοροναϊό η σύζυγος του, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί απολύμανση από ειδικά συνεργεία στο κτίριο.

Πάντως, τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έγιναν στο σύζυγο της 40χρονης, είναι αρνητικά...

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-2-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις