Logo

Χαρδαλιάς: Κλειστή από τις 21:00 το βράδυ μέχρι τις 06:00 το πρωί η πλατεία Αγίου Ιωάννου στην Αγία Παρασκευή [βίντεο]



 
 

Με αφορμή της εικόνες συγχρωτισμού και τα επεισόδια που σημειώθηκαν αργά το βράδυ της Τρίτης στην Αγία Παρασκευή, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε την εφαρμογή αυστηρών μέτρων.

Ο κ. Χαρδαλιάς, συγκεκριμένα, την Τετάρτη, κατά την ενημέρωση για την πορεία του κοροναϊού στη χώρα μας και για τα μέτρα για την αποτροπή περαιτέρω διασποράς του ιού, χαρακτήρισε  «ακρότητες» όσα διαδραματίστηκαν και ανακοίνωσε το κλείσιμο της πλατείας Αγίου Ιωάννου για συγκεκριμένες ώρες.

Όπως είπε, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στην πλατεία Αγίου Ιωάννου στην Αγία Παρασκευή, η οποία θα παραμένει κλειστή από τις 21:00 το βράδυ μέχρι τις 06:00 το πρωί μέχρι νεωτέρας.

Αντίστοιχα μέτρα θα παρθούν και σε άλλες περιοχές, εάν κριθεί απαραίτητο, πρόσθεσε. 

Είπε ακόμα ότι οι εικόνες από την Αγία Παρασκευή παραπέμπουν σε όσους περιφρονούν τις οδηγίες περί αποφυγής συγχρωτισμού.

Χαρακτηριστικά είπε με αυστηρό ύφος ότι κάποιοι «δεν αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα της κατάστασης, αγνοούν τους ειδικούς, αδιαφορούν για τις ευθύνες τους απέναντι στις ευπαθείς ομάδες. Τη Δευτέρα αγνόησαν τις συστάσεις και χθες επιτέθηκαν εναντίον αστυνομικών».

Παράλληλα, τόνισε ότι η ΕΛ.ΑΣ το βράδυ της Τρίτης έκανε ελέγχους σε όλη τη χώρα για περιπτώσεις take away ποτών.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 6-5-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις