Logo

Χημικά και συμπλοκές νεαρών με τα ΜΑΤ στην Αγία Παρασκευή [βίντεο+φωτο]



 
 

Επεισόδια σημειώθηκαν  μετά τις 23.30 το βράδυ της Τρίτης στην Αγία Παρασκευή, μεταξύ ομάδας νεαρών και αστυνομικών.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι στην πλατεία του Αγίου Ιωάννη όπου βρίσκονταν ομάδα νεαρών έκαναν την εμφάνισή τους δύο διμοιρίες των ΜΑΤ. 

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα aparaskevi-images.gr, κάτοικοι της περιοχής υποστήριζαν πως οι νεαροί έκαναν πάρτι με μπύρες στην πλατεία και μόλις είδαν τους αστυνομικούς τους επιτέθηκαν πετώντας μπουκάλια μπύρας και φωνάζοντας. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών κατά των νεαρών, οι οποίοι φέρονται ότι πέταξαν πέτρες και μολότοφ στην οδό Αγίου Ιωάννου, ενώ φέρονται ότι έβαλαν φωτιά και σε κάδους στην οδό Ελβετίας. 

Στο σημείο έσπευσε και ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής,  Βασίλης Ζορμπάς.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες οι αστυνομικές δυνάμεις μετέβησαν στο σημείο μετά και από αίτημα της δημοτικής αρχής καθώς στην πλατεία που βρίσκονταν οι νεαροί, των οποίων ο αριθμός είναι αδιευκρίνιστος, δεν τηρούνταν  τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση της διασποράς του κοροναϊού. 

To nantiareport.gr, κάνει λόγο για υπαίθριο πάρτι με μπύρες που διοργάνωσαν νεαροί στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής, όπου μεταδίδει ότι είχαν συγκεντρωθεί περισσότερα από 300 άτομα. Μάλιστα, αναφέρει πως  οι νεαροί επιτέθηκαν στους αστυνομικούς όταν τους έκαναν συστάσεις να αποχωρήσουν. και προσθέτει πως η κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή ανάγκασε το δήμαρχο να αποστείλει επιστολή προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι  δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς,  μιλώντας στο zougla.gr ανέφερε ότι στην πλατεία γίνεται διακίνηση ναρκωτικών, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν ήταν αυτός που ζήτησε την επέμβαση.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 6-5-2020 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις