Logo

Κέρκυρα: Αρνείται ότι βίασε την 34χρονη ο «δράκος της Λευκίμμης» - Τι λέει για την αποφυλάκισή του [βίντεο]



 
 

«Με κατηγορούν άδικα», υποστηρίζει ο 47χρονος, ο επονομαζόμενος και «δράκος της Λευκίμμης» την ίδια στιγμή που οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, μετά την καταγγελία 34χρονης ότι την βίασε. 

Η 34χρονη Αλβανίδα αγνοούνταν επί δύο ημέρες και βρέθηκε το Σάββατο, μέσα σε μία καλύβα στην περιοχή Αγίου Πέτρου Λευκίμμης, από αστυνομικούς  της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας. 

Μάλιστα, η καταγγέλλουσα εξετάστηκε το Σάββατο από ιατροδικαστή, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, διαπίστωσε εμφανή ίχνη βιασμού στα γεννητικά όργανα και στο σώμα της. 

Ο 47χρονος, πρώην κατάδικος που αποφυλακίστηκε πρόσφατα, μίλησε στην  εκπομπή «Μαζί σου», του ΣΚΑΪ και υπεραμύνθηκε της αθωότητάς του. 

Συγκεκριμένα, η  εκπομπή του ΣΚΑΪ επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Δημήτρη Ασπιώτη, ο οποίος είπ ότι δεν μπορεί να αποκαλύψει πού βρίσκεται και στη συνέχεια υποστήριξε ότι κατηγορείται άδικα. «Αυτά που λένε για μένα δεν ισχύουν, με κατηγορούν άδικα. Δεν έχει γίνει τίποτα από αυτά, όπως τα λένε», είπε χαρακτηριστικά.

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι το 2012, είχε καταδικαστεί σε 53 έτη κάθειρξης - εκτιτέα τα 25 έτη - για έξι βιασμούς, νεαρών κοριτσιών, τουριστριών, από τη Βρετανία.

Ο 47χρονος αποφυλακιστηκε τον Αύγουστο του 2019 κάνοντας χρήση των ευεργετικών διατάξεων του λεγόμενου νόμου  Παρασκευόπουλου.

Δείτε βίντεο με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ  και με τη συνέντευξη του Δημήτρη Ασπιώτη  στην Αννίτα Πάνια

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-5-2020 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις