Logo

Κέρκυρα: Βρέθηκε ζωντανή η 34χρονη που φέρεται ότι απήχθη και βιάστηκε από το "δράκο" της Λευκίμμης



 
 

Βρέθηκε δύο ημέρες μετά την εξαφάνιση της η 34χρονη Αλβανίδα η οποία φέρεται να είχε απαχθεί και πέσει θύμα βιασμού από το "δράκο" της Λευκίμμης.

Η αγνοούμενη γυναίκα βρέθηκε από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας μέσα σε μια καλύβα στην περιοχή Αγίου Πέτρου Λευκίμμης.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η 34χρονη κατήγγειλε ότι «είχε πέσει θύμα απαγωγής και πολλαπλού βιασμού από τον 47χρονο "δράκο" της Λευκίμμης».

Πρόκειται για καταδικασμένο σε 53 χρονια κάθειρξης το 2012, για έξι βιασμούς νεαρών τουριστριών, από τη Βρετανία, αλλά αποφυλακίστηκε τον Αύγουστο του 2019, χρησιμοποιώντας τις ευεργετικές διατάξεις του νέου Ποινικού Κώδικα.

Το θρίλερ με την εξαφάνιση της 34χρονης γυναίκας είχε ξεκινήσει το πρωί της Παρασκευής, όταν ο 32χρονος Αλβανός σύντροφός της ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές πως πριν από ένα 24ωρο ξύπνησε το πρωί και δεν τη βρήκε στο σπίτι τους.

Όπως κατέθεσε, το προηγούμενο βράδυ, είχε προηγηθεί συνάντηση του ζευγαριού, με τον 47χρονο καταδικασμένο βιαστή.

Μετά την αποφυλάκισή του, ο 47χρονος ζούσε στη Λευκίμμη, με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης την πρώτη ημέρα κάθε μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα κατοικίας του και της απαγόρευσης της εξόδου του από την Κέρκυρα.

Μετά τη δήλωση εξαφάνισης της γυναίκας, αστυνομικοί εξαπέλυσαν «ανθρωποκυνηγητό» για να εντοπίσουν την 34χρονη και τον 47χρονο φερόμενο δράστη.

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να ισχυρίστηκε η 34χρονη, «ο 47χρόνος την απήγαγε και την κρατούσε όμηρο, ενώ υπό την απειλή της ζωής της, τη βίαζε».

Η 34χρονη έχει μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας με ελαφρά τραύματα.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο ιατροδικαστής Κέρκυρας Ιωάννης Αϊβατίδης που είχε διαχειριστεί και τις έξι υποθέσεις των βιασμών των Βρετανίδων τουριστριών από τον φερόμενο 47χρονο δράστη, «μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει λάβει καμία παραγγελία προς εκτέλεση της εξέτασης της 34χρονης γυναίκας προκειμένου να διαπιστωθούν και επίσημα οι καταγγελίες του βιασμού της».

Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί ο 47χρονος που αναζητείται.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 9-5-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά