Logo

Επίθεση με βιτριόλι: Εξετάστηκε η γυναίκα που υποψιάζεται η 34χρονη [βίντεο]



 
 

Ένα αστυνομικό ...θρίλερ είναι σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες για τον εντοπισμό και σύλληψη της γυναίκας που έριξε το καυστικό υγρό στην 34χρονη ασφαλιστική υπάλληλο έξω από το κτίριο της εταιρείας που εργάζεται στη λεωφόρο Θησέως στην Καλλιθέα.

Αστυνομικοί εξέτασαν μία γυναίκα, χαρακτηριστικά της οποίας θύμισε στην παθούσα τη δράστιδα της σε βάρος της επίθεσης.

Η γυναίκα είναι φίλη ανθρώπου που τοποθετείται στο ευρύτερη εργασιακό περιβάλλον της 34χρονης και φέρεται να γνώριζε καλά τον εργασιακό της χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα έχει ακλόνητο άλλοθι και οι αστυνομικοί δεν διαπίστωσαν κάποια εμπλοκή της στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι.

Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων

Στο μεταξύ βγήκαν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων σχετικά με το καυστικό υγρό που χρησιμοποίησε η μαυροντυμένη δράστιδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, της έριξε θειικό οξύ, προκαλώντας της σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο και το σώμα. Αυτό προκύπτει από το πόρισμα των εξετάσεων που διενεργήθηκαν στο Γενικό Χημείο του Κράτους.

Ας σημειωθεί πως η συγκεκριμένη καυστική ουσία, χρησιμοποιείται στη βιομηχανία και δεν πωλείται στο εμπόριο. Εκτιμάται πως παρασκεύασε μόνη της το "όπλο" της επίθεσης.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της 34χρονης Α. Λύτρας που μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Star, δήλωσε πως η ποσότητα καυστικού υγρού που έριξε η μαυροντυμένη γυναίκα στην πελάτη του, ήταν τόσο μεγάλη που θα μπορούσε και να τη σκοτώσει.

Ο κ. Λύτρας, εκτίμησε πως "η τελική δίωξη που θα ασκηθεί θα είναι απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο".

Τόνισε δε πως η 34χρονη έχει πει πως είναι πιθανόν η δράστιδα να προέρχεται από τον εργασιακό της χώρο, καθώς η γυναίκα φαίνεται ότι γνώριζε πολύ καλά τον χώρο, όπου στεγάζονται τα γραφεία της εταιρείας, όπου εργάζεται.

Μιλώντας στο Star, η Μαρία Καλοφώνου, η γιατρός που χειρούργησε την 34χρονη, ανέφερε ότι θα υποβληθεί σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων αποκατάστασης. Η γυναίκα νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση αλλά με πολύ σοβαρά εγκαύματα. “Όσο νοσηλεύουμε έναν ασθενή, ειδικά στα μεγάλα εγκαύματα, πάντα υπάρχουν κίνδυνοι. Απλά έχουμε έναν νέο άνθρωπο, ο οποίος δεν έχει βεβαρημένο ιστορικό οπότε ελπίζουμε για το καλύτερο... Έχει καεί όλο το πάχος του δέρματος και προσπαθούμε να το αποκαταστήσουμε”, δήλωσε η γιατρός.

Δείτε βίντεο από την εκπομή  OPEN Ελλάδα, όπου ο δικηγόρος της 34χρονης, Απόστολος Λύτρας και ο Αντιπρόσωπος αστυνομικών, Σταύρος Μπαλάσκας ,σχολιάζουν τις εξελίξεις των ερευνών πάνω στην υπόθεση

 ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 25-5-2020 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις