Logo

Η ΕΛ.ΑΣ για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Τέτοια βαρβαρότητα είναι σπάνια για τα δεδομένα της χώρα μας [βίντεο]



 
 

Ειδεχθές έγκλημα που διαπράχθηκε με ιδιαίτερη αγριότητα χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Θεόδωρος Χρονόπουλος. τη ληστεία μετά φόνου που σημειώθηκε την Τρίτη  στα Γλυκά Νερά.

Ο κ. Χρονόπουλος αναφερόμενος στη δολοφονία της 20χρονης μητέρας και φοιτήτριας (φωτο) που βρέθηκε στραγγαλισμένη μέσα στο σπίτι της δίπλα στον άντρα της που βρέθηκε δεμένος και φιμωμένος και στο μόλις 11 μηνών μωρό τους, στάθηκε ιδιαίτερα στην πρωτοφανή βαρβαρότητα,που επέδειξαν οι δράστες,  υπογραμμίζοντας ότι είναι  σπάνια για τα  δεδομένα της χώρας, μας.

Ήδη την εξιχνίαση της υπόθεσης έχει αναλάβει  ειδική ομάδα αξιωματικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ΄που έχει  στόχο να οδηγήσει τους δράστες ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Όπως επισήμανε ο κ. Χρονόπουλοςι «ο σύζυγος κατάφερε και ειδοποίησε τις αρχές, οι οποίες ανταποκρίθηκαν άμεσα. Από την πρώτη στιγμή παρασχέθηκε ψυχολογική υποστήριξη και ιατρική παρακολούθηση προς τα μέλη της οικογένειας. Η κινητοποίηση της Ελληνικής Αστυνομίας υπήρξε άμεση».

Καταλήγοντας ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ εξέφρασε τα ειλικρινή συλλυπητήρια της ΕΛ.ΑΣ. στους οικείους και στην οικογένεια της κοπέλας.

Δείτε το βίντεο με τη δήλωση του κ. Χρονόπουλου. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-5-2021 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις