Logo

Άγριο φονικό στα Γλυκά Νερά: Νεκρή η γυναίκα, ο σύζυγός της δεμένος και το σκυλί κρεμασμένο [βίντεο+φωτο]



 
 

Ένα θρίλερ με μία νεκρή γυναίκα που εκτυλίχθηκε  στα Γλυκά Νερά συγκλονίζει από το πρωί της Τρίτης το πανελλήνιο.

Αστυνομικοί που  μετέβησαν σε σπίτι στα Γλυκά Νερά βρέθηκαν μπροστά σε μία σκηνή άγριου εγκλήματος. Συγκεκριμένα, αντίκρισαν  μία γυναίκα νεκρή και τον σύζυγό της χτυπημένο και δεμένο χειροπόδαρα σε μία καρέκλα. 

Σε διπλανό δωμάτιο βρήκαν το μωρό του ζευγαριού να κλαίει, ενώ βρήκαν κρεμασμένο στα κάγκελα της εσωτερικής σκάλας και τον σκύλο της οικογένειας  

Στο σημείο μετέβη ιατροδικαστής προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της γυναίκας, ωστόσο, οι  πρώτες ενδείξεις δείχνουν στραγγαλισμό. 

Όπως μετέδωσε ο ANT1 η νεκρή γυναίκα είναι Βρετανίδα 20-21 ετών, ο σύζυγός της είναι πιλότος της Πολιτικής Αεροπορίας 30 - 32 ετών  ενώ το μωρό είναι 11 μηνών. 

Ο σύζυγος σε κατάσταση σοκ φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι κακοποιοί εισέβαλαν στο σπίτι και άρπαξαν γύρω στα 10.000 ευρώ. 

Αρχικά υπήρχαν πληροφορίες ότι την αστυνομία την κάλεσαν οι γείτονες. Αργότερα έγινε γνωστό ότι η κλήση στην αστυνομία έγινε από τον ίδιο τον σύζυγο, ο οποίος κατάφερε να συρθεί δεμένος με την καρέκλα και να καλέσει τις αρχές φωνάζοντας ότι έγινε ληστεία μετά φόνου.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο σύζυγος ανέφερε στην αστυνομία ότι οι ληστές παραβίασαν μία πόρτα στι πίσω μέρος του σπιτιού. 

Ο άνδρας, ειδικότερα, ο οποίος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, είπε στους αστνομικούς ότι το συμβάν έλαβε χώρα τη νύχτα με τους ληστές να μπαίνουν στο σπίτι και να σκοτώνουν μπροστά στα μάτια του τη σύζυγό του γιατί φώναζε. 

Οι γείτονες είπαν στους αστυνομικούς ότι η οικογένεια είχε και ένα σκυλί το οποίο δεν το άκουσαν να γαυγίζει, Όπως εκτιμάται οι δράστες αρχικά νάρκωσαν το σκυλί και στη συνέχεια το κεέμασαν.

Από τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει έως τώρα η αστυνομία φαίνεται πως οι ληστές βασάνισαν αρχικά τη γυναίκα για να τους αποκαλύψει που υπήρχαν χρήματα και κοσμήματα και στη συνέχεια την στραγγάλισαν. 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-5-2021 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις