Logo

Ποιοι ήταν οι δράστες του μακελειού σε Πατήσια και Αγίους Αναργύρους - Τρεις οι νεκροί [βίντεο+φωτο]



 
 

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών κρύβεται πίσω από τους τρεις νεκρούς των αλλεπάλληλων αιματηρών περιστατικών στα Πατήσια και τους Αγίους Αναργύρους  και τον τραυματισμό δύο αστυνομικών της Αμεσης  Δράσης..

Οι νεκροί από τη φονική συμπλοκή έφθασαν τους τρεις, καθώς ο ένας εκ των τραυματιών υπέκυψε στα τραύματά του 

Πρόκειται για τον νεαρό που επέβαινε σε μοτοσικλέτα κατα τη συμπλοκή και νοσηλευόταν σε πολύ σοβαρή κατάσταση και είχε διασωληνωθεί.

Στα Πατήσια: Τράβηξε όπλο

Συγκεκριμένα, το ξεκαθάρισμα ήταν μεταξύ δύο συμμοριών που διακινούσαν ναρκωτικά.

Από την μία πλευρά ήταν ο άνδρας που άνοιξε πυρ και επέβαινε σε ένα αυτοκίνητο  Mercedes, ενώ από την άλλη πλευρά ήταν δύο αυτοκίνητα και μία μηχανή.

Οι επιβαίνοντες στα δύο αυτοκίνητα είχαν συλληφθεί για ναρκωτικά πριν από μερικούς μήνες, επειδή όμως επρόκειτο για μικρή ποσότητα δεν μπήκαν στη φυλακή.

Τα μέλη αυτής της ομάδας θεωρούσαν  τον άνδρα που επέβαινε στη Mercedes ως υπεύθυνο για τη σύλληψή τους. καθώς πίστευαν οτι ήταν αυτός που τους "κάρφωσε" στην αστυνομία. .

Όπως λένε οι πληροφορίες,  οι επιβαίνοντες της αντίπαλης συμμορίας στα δύο αυτοκίνητα και τη μηχανή δεν είχαν όπλα. Όπλο είχε μόνο ο Αλβανός που άνοιξε πυρ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες όλα ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου όταν μέλη της ομάδας τηλεφώνησαν στον άνδρα που θεωρούσαν ότι ήταν "καρφί"  και του είπαν να συναντηθούν στα Κάτω Πατήσια για να μιλήσουν. 

Έτσι έκλεισε το ραντεβού στην οδό Κουρτίδου στα Κάτω Πατήσια. Λίγο μετά τις 21:30 του Σαββάτου στη  συμβολή των οδών Γεωργίου Νάζου και Κουρτίδου, στα Κάτω Πατήσια,δύο αυτοκίνητα και μία μοτοσικλέτα έκλεισαν  το δρόμο στη Mercedes  στην οποία επέβαινε ο Αλβανός και μία γυναίκα. 

Ο άνδρας που επέβαινε στη Mercedes θεώρησε ότι επρόκειτο για φονική ενέργεια, έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί προς τα αυτοκίνητα. Από τους πυροβολισμούς ένας από τους επιβαίνοτες στα αυτοκίνητα τραυματίστηκε θανάσιμα. .

Στο ίδιο σημείο τραυματίστηκε σοβαρά και ο νεαρός που επέβαινε στη μοτοσικλέτα, ο οποίος, τελικά, κατέληξε στα τραύματά του

Το περιπολικό

Η δράση μεταφέρθηκε στους Αγίους Αναργύρους όπου ο άνδρας με το όπλο έφθασε με  αυτοκίνητο Yaris που έκλεψε .

Ο άνδρας, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ήταν σε κατασταση παραζάλης πιθανόν από χρήση ναρκωτικών.Σε αυτή την κατάσταση προσπάθησε να σταματήσει περιπολικό που φαίνεται-σύμφωνα με ορισμένες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες –  να πίστεψε  ότι ήταν ταξί.

Οι αστυνομικοί του περιπολικόύ επιχείρησαν αμέσως  να ελέγξουν τον δραστη με βαση το κίτρινο χρώμα της  μπλούζας που φορούσε και τον σωματότυπό του, με βάση την περιγραφή που είχε δοθεί στους ασυρμάτους για τον δράστης της προγενέστερης δολοφονίας στα Πατήσια.

Εκείνη την ώρα ο δραστης πυροβόλησε τους αστυνομικούς που ήταν μεσα στο περιπολικό,  οι οποίοι δεχθηκαν δύο σφαίρες, ενώ  η μία από αυτές  φέρεται να «καρφώθηκε» στο αμάξωμα.Ακόμη φαίνεται να μπλόκαρε το όπλο του συνοδηγού.

Τελικά τον δράστη πυροβόλησε ο τραυματίας οδηγός του περιπολικού και τον σκότωσε.

Η γυναίκα που οδηγούσε την Mercedes  συνελήφθη. 

Θα πρέπει να σημεωθεί ότι το την εξέλιξη του συμβάντος παρακολούθησε ο υπουργός υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος που εκείνη την ώρα είχε επισκεφθεί αιφνιδιαστικά το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα. Ο κ. Θεοδωρικάκος ακολούθως επισκέφθηκε τους αστυνομικούς που νοσηλεύονται εκτός κινδύνου (ΣΣ Θα χειρουργηθούν αυριο) στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Δείτε βίντεο – ντοκουμέντο

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 3-7-2022 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις