Logo

Καρέ-καρέ η στιγμή του σοβαρού τραυματισμού της δικηγόρου στα Εξάρχεια [βίντεο]



 
 

Συγκλονίζουν οι εικόνες του τραυματισμού της γυναίκας το βράδυ της Παρασκευής στην οδό Σπύρου Τρικούπη στα Εξάρχεια. Η κάμερα του  Euronews κατέγραψε τη στιγμή που η γυναίκα πέφτει στο έδαγφος μετά το χτύπημα από βολίδα ευθείας βολής.

Η βολίδα, που εκτοξεύθηκε από την πλευρά στην οποία βρίσκονταν άτομα που φορούσαν κουκούλες, σφηνώθηκε στο αριστερό γόνατο της γυναίκας, η οποία φωνάζει σφαδάζοντας από τους πόνους. . 

Οι άνδρες των ΜΑΤ επιχειρούν με όποιο διαθέσιμο μέσο έχουν να σβήσουν την φωτοβολίδα, η οποία συνεχίζει να καίει για περίπου ένα λεπτό. Αρχικά επιχειρούν ανεπιτυχώς την κατάσβεση με πυροσβεστήρα Στη συνέχεια επιχείρησαν να σβήσουν τη φωτοβολίδα με τα πόδια.

Η τραυματίας, που όπως λένε οι πληροφορίες είναι δικηγόρος, μεταφέρεται στην οδό Κουντουριώτου, όπου έσπευσαν κάτοικοι, και όχι μόνο, για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο την μετέφερε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Όπως λένε οι γιατροί, η γυναίκα αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-11-2017 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις