Logo

Μαφιόζικη δολοφονία στη Βούλα: Εκτέλεσαν τον επιχειρηματία Γιάννη Μακρή μέσα στο αυτοκίνητό του



 
 

Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας, που στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές καθώς και τα μέσα ενημέρωσης,  εντοπίστηκε το βράδυ της Τετάρτης νεκρός στην περιοχή της Βούλας.

Συγκεκριμένα, το θύμα  βρέθηκε γύρω στις 20:00 το βράδυ μέσα σε ένα αυτοκίνητο μάρκας Smart στην οδό Τροίας στο Πανόραμα της Βούλας. 

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν, ότι ο άνδρας φέρει τραύματα, τουλάχιστον δύο στο στήθος και ένα στην πλάτη, από όπλο.

Η περιοχή όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο με το πτώμα έχει αποκλειστεί από την αστυνομία που διενεργεί έρευνες για την ανεύρεση στοιχείων.

Παράλληλα, στη γύρω περιοχή γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Ποιός ήταν ο νεκρός

Σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ  ο νεκρός είναι 46χρονος Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας, Γιάννης Μακρής,  ο οποίος είχε μετοχές σε εταιρεία security στα νότια προάστια. Ο επιχειρηματίας ήταν γνωστός με το παρατσούκλι «Αυστραλός», διότι ζούσε για πολλά χρόνια στην Αυστραλία.

Πληροφορίες τον φέρουν ως εμπλεκόμενο σε υποθέσεις ναρκωτικών τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Αυστραλία. 

Ο  «Αυστραλός» είχε απασχολήσει και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για το γάμο του με  την playmate Βικτώρια Καρύδα η οποία συμμετέχει και στο ριάλιτι My Style Rocks No2.

Εν ψυχρώ εκτέλεση

Αστυνομικοί με βάση τα πρώτα στοιχεία, κάνουν λόγο για "εν ψυχρώ εκτέλεση" του 46χρονου άνδρα.  Το θύμα, λένε, έχει δεχθεί τρεις ή ενδεχομένως και τέσσερις σφαίρες ενώ βρισκόταν στη θέση του οδηγού.

Μάλιστα, φαίνεται πως ο άνδρας επιχείρησε να βγει από το αυτοκίνητο τραυματισμένος, αλλά οι δράστες τον πυροβόλησαν ξανά, με αποτέλεσμα να επιφέρουν το θάνατό του. 

Η επίθεση στον Βαγγέλη Ζαμπούνη 

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι η δολοφονία του «Αυστραλού» σημειώθηκε μόλις μία ημέρα μετά την ένοπλη επίθεση σε βάρος του 38χρονου Βαγγέλη Ζαμπούνη, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για προστασία νυχτερινών μαγαζιών. 

Προς το παρόν, η αστυνομική έρευνα δεν μπορεί να συνδέσει τη δολοφονία  του 46χρονου με την απόπειρα δολοφονίας του Βαγγέλη Ζαμπούνη στην Ακτή Κονδύλη στον Πειραιά. Ωστόσο, οι αστυνομικοί θα ελέγξουν αν με κάποιο τρόπο σχετίζονται τα δύο αιματηρά περιστατικά. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 31-10-2018 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις