Logo

Μαφιόζικο χτύπημα στον Πειραιά - Πυροβόλησαν τον Βαγγέλη Ζαμπούνη [φωτο]



 
 

Άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν, το βράδυ της της Τρίτης, στην Ακτή Κονδύλη 4 στον Πειραιά, τον 38χρονο Βαγγέλη Ζαμπούνη, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για προστασία νυχτερινών μαγαζιών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα λευκό βαν σταμάτησε δίπλα του και τα άτομα που επέβαιναν σ' αυτό τον πυροβόλησαν πολλές φορές και στη συνέχεια κατάφεραν να διαφύγουν.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ το θύμα διακομήσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τζάνειο, σε σοβαρή κατάσταση και εισήχθη στο χειρουργείο, ενώ οι γιατροί εκτιμούν ότι δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Οι αστυνομικοί λίγη ώρα αρότερα μετά τους πυροβολισμούς εντόπισαν στην διασταύρωση των οδών Αιτωλικού και Μήλου ένα καμένο λευκό βαν, στο οποίο φέρεται να επέβαιναν οι δράστες της επίθεσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν προηγηθεί τους τελευταίους μήνες οι δολοφονίες των ποινικών Βασίλη Γρίβα, Βασίλη Στεφανάκου, Γιώργου Λίτσα, Μανώλη Καραγιάννη και Βασίλη Ζησόπουλου, οι οποίες παραμένουν ακόμα ανεξιχνίαστες. Τον τελευταίο καιρό ο Βαγγέλης Ζαμπούνης εμφανιζόταν ως ιδιοκτήτης πρατηρίων καυσίμων, ενώ υπήρξε και σωματοφύλακας επιχειρηματιών σε ποδοσφαιρικούς αγώνες.

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-10-2018 από directNEWS.gr

 

 

 


Τελευταίες Ειδήσεις