Logo

Αυτός είναι ο καθ' ομολογία δράστης της δολοφονίας της Suzanne Eaton [βίντεο+φωτο]



 
 

Ο 27χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία της Σούζαν Ίτον (Suzanne Eaton) γνώριζε σαν την  παλάμη του χεριού ττην ευρύτερη περιοχή όπου βρέθηκε η σορός της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου. 

Όπως αναφέρει το cretapost.gr,  στην περιοχή που διατηρούσε περιουσία, στη θέση Ξαμουδοχώρι του δήμου Πλατανιά, ο νεαρός άνδρας βρισκόταν και το   γερμανικό δαιδαλώδες καταφύγιο του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, στο εσωτερικό του οποίου, βρέθηκε το σώμα της άτυχης επιστήμονα σε προχωρημένη σήψη.

Ο καθ' ομολογία δράστης της δολοφονίας της διακεκριμένης επιστήμονα, αγρότης στο επάγγελμα, επεδείκνυε ιδιαίτερη ροπή στην εξερεύνηση της φύσης.

Μάλιστα, πριν, περίπου, τρία χρόνια είχε εξερευνήσει τη σπηλιά και είχε καταγράψει την προσπάθειά του αυτή σε video που ανάρτησε στο κανάλι που διατηρεί στην πλατφόρμα του YouTube.

Αστυνομικές πηγές τόνιζαν πως το γεγονός ότι ήταν  ένας από τους λίγους ανθρώπους που γνώριζε την ύπαρξη του γερμανικού καταφυγίου κοντά στο Μάλεμε, ήταν ένα από τα στοιχεία που οδήγησαν στα ίχνη του τους αστυνομικούς οι οποίοι χειρίστηκαν την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της Suzanne Eaton.

Ο 27χρονος αγρότης, γιος ιερέα, παντρεύτηκε πριν από τρία χρόνια τη σύντροφό του και απέκτησε μαζί της δύο μωράκια. Η καταγωγή του είναι από την Κίσαμο, ωστόσο ο ίδιος είναι μόνιμος κάτοικος Μάλεμε, ενώ και στη μοιραία περιοχή του Ξαμουδοχωρίου Πλατανιά, όπου βρέθηκε η σορός της αδικοχαμένης βιολόγου, διατηρούσε οικογενειακή περιουσία, την οποία επισκεπτόταν συχνά για να τη φροντίσει. Ήταν ένας από τους λίγους ντόπιους που γνώριζαν πάρα πολύ καλά την ευρύτερη περιοχή και τα μυστικά της, όπως το δαιδαλώδες καταφύγιο των Ναζί από την περίοδο της Κατοχής, την ύπαρξη του οποίου γνώριζαν ελάχιστοι μόνο περιηγητές, ορειβάτες και σπηλαιολόγοι.

dolofonia-eaton-drasths3

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 15-7-2019 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις