Logo

Απάντηση Παπαγγελόπουλου στον Σαμαρά για τη Novartis [βίντεο]



 
 

Αιχμές σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, άφησε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, με αφορμή την εισαγγελική έρευνα που είναι σε εξέλιξη για τυχόν παρεμβάσεις στους δικαστικούς λειτουργούς που εξετάζουν την υπόθεση Novartis.

Μία ημέρα μετά την κατάθεση του κ. Σαμαρά στους Αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου Ευάγγελο Ζαχαρή και Λάμπρο Σοφουλάκη που διενεργούν έρευνα για τους χειρισμούς των συναδέλφων τους δικαστών στην υπόθεση Novartis, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, απάντησε σε όσα του προσάπτουν.

Μιλώντας στον Alpha, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης υποστήριξε ότι δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό για τον εαυτό του, ενώ ανέφερε πως τηρεί στάση αναμονής.

Ο κ. Παπαγγελόπουλος δήλωσε:

«Αργία μήτηρ πάσης κακίας. Κάποιοι που δεν μπορούν να δεχθούν ότι έχουν μπει στο περιθώριο, επιζητούν απεγνωσμένα πέντε λεπτά δημοσιότητας. Ο κύριος Σαμαράς από ότι φαίνεται δεν έχει δουλειά να κάνει και μηρυκάζει τα ίδια και τα ίδια.

Αν η υπόθεση φθάσει στη Βουλή κάποιοι θα πάρουν τις απαντήσεις που τους αξίζει. Όσο για τον "Ρασπούτιν", θα τα πούμε σύντομα».

Ακούστε τι δήλωσε ο κ. Παπαγγελόπουλος

 

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς κατέθεσε την Τρίτη υπόμνημα 32 σελίδων στο οποίο περιλαμβάνονται στοιχεία για την σκευωρία που, όπως υποστηρίζει, στήθηκε σε βάρος του. Μάλιστα στη μήνυση είχε αναφερθεί στην ταυτότητα του πολιτικού προσώπου με το όνομα «Ρασπούτιν» που φέρεται να έπαιξε ρόλο στην υπόθεση εμπλοκής του στην υπόθεση Novartis.

Μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης του ο κ. Σαμαράς δήλωσε στους δημοσιογράφους:

«Ό,τι είχα να πω για την άθλια αυτή σκευωρία, το έχω πει από την πρώτη στιγμή. Όλα θα έρθουν στο φως».

Δημοσιογράφος: Κατονομάσατε τον Ρασπούτιν;
Σαμαράς: Τον έχω αποκάλυψει από καιρό και προφανώς το έκανα και σήμερα".

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-9-2019 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις