Logo

Σύλληψη 32χρονου δουλέμπορου για διπλό φονικό στον Έβρο



 
 

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία δύο αλλοδαπών που είχαν βρεθεί μαχαιρωμένοι το Μάρτιο του 2018 σε περιοχή του Έβρου.

Δράστες της δολοφονίας είναι ένας 32χρονος αλλοδαπός ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας μετά από σχετικό ένταλμα σύλληψης, καθώς και 30χρονος ομοεθνής του που είχε ήδη συλληφθεί για άλλα αδικήματα.

Οι δύο κατηγορούμενοι σκότωσαν δύο αλλοδαπούς ηλικίας 28 και 32 ετών, οι οποίοι βρέθηκαν στις 24 Μαρτίου 2018 νεκροί μέσα στο πολιτιστικό κέντρο στον Άγιο Γεώργιο Παλαγίας, κοντά στον ποταμό Έβρο.

Τα πτώματα ήταν σε προχωρημένη σήψη, κάτω από κουβέρτες και έφεραν τραύματα από μαχαίρι και θλων όργανο, σε διάφορα σημεία του σώματός τους.

Μετά από πολύμηνη έρευνα οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης διαπίστωσαν ότι η διπλή δολοφονία διαπράχθηκε, από 1 έως 2 Δεκεμβρίου του 2017, δηλαδή τρεις μήνες μετά την ανεύρεση των πτωμάτων.

Κίνητρο του διπλού φονικού ήταν οι οικονομικές διαφορές, ενώ προέκυψε πως δράστες και θύματα είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση μεταναστών από την Τουρκία στην Ελλάδα.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε για ανθρωποκτονία από πρόθεση, εγκληματική οργάνωση και παραβάσεις των νόμων περί αλλοδαπών και περί όπλων, υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης. Στη συνέχεια εκδόθηκε σχετικό ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 32χρονου για να ακολουθήσει η σύλληψη του. Ο δεύτερος δράστης της ανθρωποκτονίας 30χρονος επίσης αλλοδαπός, βρίσκεται ήδη έγκλειστος σε φυλακή, για παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών και πλαστογραφία.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 9-10-2019 από directNEWS.gr

 


Τελευταία Αστυνομικά