Logo

Ανήλικοι κατηγορούνται για διακίνηση πορνογραφικού υλικού συμμαθήτριας τους [βίντεο]



 
 

Ανήλικοι  από τη Θεσσαλονίκη αναμένεται να δικαστούν για την εμπλοκή τους σε υπόθεση cyberbullying  μετά τη δικογραφία που σχημάτισε σε βάρος τους η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας μέσω Διαδικτύου. 

Θύμα στην υπόθεση είναι μία 16χρονη μαθήτρια, που οδηγήθηκε σε απόγνωση όταν είδε να κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προσωπικές της φωτογραφίες, τις οποίες είχαν διακινήσει δύο συμμαθητές της. 

Όπως μετέδωσε ο ANT1,  η 16χρονη είχε δεσμό με τον ένα από τους δύο δράστες στον οποίο έστειλε προσωπικές της φωτογραφίες. Ο  εν λόγω μαθητής τις έστειλε σε όποιους  γνώριζε, μεταξύ των οποίων και ο δεύτερος μαθητής ο οποίος τις διακίνησε στο Διαδίκτυο έναντι αμοιβής. 

Η έφηβη αισθάνθηκε ντροπή όταν είδε στο Διαδίκτυο τις φωτογραφίες της και σκέφθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της, καταγράφοντας τα αρνητικά της συναισθήματα στο χαρτί.

Ευτυχώς το επίμαχο  σημείωμα έπεσε στα χέρια της μητέρας της η οποία τη ρώτησε τι της συμβαίνει και η μαθήτρια εκμυστηρεύτηκε την περιπέτειά της.

Η μητέρα με τη σειρά της προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομία. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-10-2019 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά