Logo

Συνελήφθη ναρκέμπορος ηρωίνης και μεθαδόνης στην Τούμπα [φωτο]



 
 

Ένας 48χρονος Έλληνας, μέλος κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών ουσιών, συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έφτασαν στα ίχνη του μετά τη σύλληψη 42χρονου ο οποίος είχε αγοράσει νωρίτερα μικροποσότητα ναρκωτικών από το ναρκέμπορο.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 48χρονου στην Τούμπα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 206,90 γραμμαρίων, υγρή μεθαδόνη βάρους 98 γραμμαρίων, 39 ναρκωτικά δισκία, 3 διαδερμικά ναρκωτικά έμπλαστρα, τo χρηματικό ποσό των 240 ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και δύο κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του.

Σύμφωνα με την προανάκριση, ο συλληφθείς είναι μέλος οργανωμένου κυκλώματος εισαγωγής και διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών στην Ελλάδα από την Βουλγαρία. Ο 48χρονος παραλάμβανε τις ποσότητες των ναρκωτικών και τις διακινούσε σε περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Επίσης, συνελήφθη 42χρονος ημεδαπός, ο οποίος είχε προμηθευτεί νωρίτερα από τον 48χρονο μικροποσότητα ηρωίνης.

Δείτε φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία με τα ευρήματα στο σπίτι του ναρκεμπόρου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-10-2019 από directNEWS.gr

 


Τελευταία Αστυνομικά