Logo

18χρονος Έλληνας με "μάστερ" στις κλοπές μηχανών - Αφαίρεσε 41 μηχανές σε τρεις μήνες!



 
 

"Μάστερ" στις κλοπές μηχανών φαίνεται ότι είχε ένας 18χρονος Έλληνας ο οποίος πριν καλά καλά ενηλικιωθεί, είχε κλέψει 41 μηχανάκια μέσα σε ένα τρίμηνο.

Ο 18χρονος είχε γίνει φόβος και τρόμος των ιδιοκτητών μοτοσυκλετών στην περιοχή της Καβάλας, καθώς από τις 4 Ιουλίου μέχρι και την 1η Οκτωβρίου είχε κλέψει συνολικά 42 μηχανάκια.

Η δράση του επικεντρώνεται στην πόλη της Καβάλας, ενώ επεκτάθηκε τις Κρηνίδες, τον Αμυγδαλεώνα, τη Νέα Καρβάλη και το Παληό.

Επίσης, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι διέπραξε και έξι κλοπές από επιχειρήσεις.

Επιπλέον, αποπειράθηκε να αφαιρέσει μία δίκυκλη μοτοσυκλέτα και σε άλλες τρεις περιπτώσεις αποπειράθηκε να διαρρήξει κατάστημα και να αφαιρέσει διάφορα αντικείμενα από το εσωτερικό επιχείρησης, χωρίς όμως να ολοκληρώσει την πράξη του.

Κατά τη διάπραξη των διαρρήξεων στα καταστήματα αφαίρεσε δύο φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ένα tablet , δύο συσκευές αποθήκευσης δεδομένων (usb stick) και διάφορα χρηματικά ποσά.

Από τα 42 μηχανάκια, βρέθηκαν τα 35 που θα αποδοθούν στις ιδιοκτήτες τους.

Εναντίον του 18χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Καβάλας που θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών της πόλης.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 15-10-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά