Logo

Πάτρα: Μετέφεραν με φορτηγό ανταλλακτικά από κλεμμένα πολυτελή αυτοκίνητα [φωτο]



 
 

Στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας και Επιτελικού της Λιμενικής Αρχής Πάτρας μετά από έλεγχο που διενήργησαν την Παρασκευή σε φορτηγό όχημα στην πύλη εξόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πάτρας διαπίστωσαν ότι αυτό μετέφερε ανταλλακτικά - εξαρτήματα αποσυναρμολογημένων υπερπολυτελών αυτοκινήτων.

Έντεκα από αυτά τα υτοκίνητα, όπως διαπιστώθηκε έπειτα από ενδελεχή έρευνα, έχουν δηλωθεί ως κλαπέντα - υπεξαιρεθέντα - απωλεσθέντα από τις Γερμανικές Αρχές. 

 Όπως ανακοίνωσε το Λιμενικό Σώμα, το προαναφερόμενο φορτηγό εκφορτώθηκε από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο προερχόμενο από λιμάνι της Ιταλίας, με παραλήπτρια εταιρεία που εδρεύει στην περιοχή Αργολίδας.

Ο οδηγός και ο συνοδηγός, ένας 48χρονος και 44χρονος Έλληνας, αντίστοιχα, συνελήφθησαν με την κατηγορία της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος – συνέργεια, κατά παράβαση του άρθρου 394 του ΠΚ σε συνδυασμό με το άρθρο 47, ενώ ο ιδιοκτήτης παραλήπτριας εταιρείας αναζητείται.

Σημειώνεται, ότι από  το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκε το ανωτέρω φορτηγό όχημα με το φορτίο του.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-10-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά