Logo

Μπούκαραν με αυτοκίνητο σε κοσμηματοπωλείο στην Αρτέμιδα [φωτο]



 
 

Μία ημέρα μετά την εξάρθρωση της συμμορίας που έκανε ληστείες ρίχνοντας αυτοκίνητα σε καταστήματα, τα ξημερώματα της Παρασκευής εμφανίστηκαν μιμητές τους στην Αρτέμιδα.

Λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα της Παρασκευτής τέσσερα άτομα χρησιμοποίησαν παλιό αυτοκίνητο για να ανοίξουν κοσμηματοπωλείο επί της λεωφόρου Αρτέμιδος 70 στη Λούτσα.

Έσπασαν την τζαμαρία κοσμηματοπωλείου στην Αρτέμιδα και αφαίρεσαν ό,τι κοσμήματα βρήκαν μέσα.
Οι δράστες διέφυγαν με το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν.

Αμέσως σήμανε συνεγαρμός στην Αστυνομία και λίγη ώρα αργότερα το αυτοκίνητο βρέθηκε στην έξοδο των διοδίων της Φυλής προς Ασπρόπυργο. Ακολούθησε κινηματογραφική καταδίωξη με τους κακοποιούς να πετούν αντικείμενα εναντίον των αστυνομικών που τους καταδίωκαν με περιπολικό.

Έβγαλαν όπλα κατά των αστυνομικών!

Μάλιστα προέταξαν όπλα στους αστυνομικούς. Τότε προς εκφοβισμό ένας αστυνομικός πυροβόλησε στον αέρα.

Τελικά ακινητοποιήθηκε το αυτοκίνητο και συνελήφθησαν δύο από αυτούς που είναι Ρομά, στην Αττική Οδό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ενώ οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να ακινητοποιήσουν τους δράστες, κάποιοι Ρομά από τον κοντινό καταυλισμό στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου, απείλησαν τους αστυνομικούς με όπλα κι αυτοί πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό.

Υπενθυμίζεται ότι χθες η αστυνομία ανακοίνωσε τη σύλληψη πέντε Αλβανών Ρομά μεταξύ των οποίων και δύο ανηλίκων, κατηγορούμενοι για διαρρήξεις σε περισσότερα από 20 καταστήματα στην Αττική από τις αρχές του χρόνου.

Δείτε την πρόσοψη του κοσμηματοπωλείου που παραβίασαν τα ξημερώματα της Παρασκευής οι τέσσερις κακοποιοί χρησιμοποιώντας αυτοκίνητο.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 25-10-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά