Logo

Εξιχνιάστηκε σπείρα ρομά στο Πυρί Θήβας - Εμπλέκονται δύο ανήλικοι



 
 

Σπείρα ρομά που διενεργούσε ληστείες και κλοπές, στήνοντας ενέδρα σε αερογέφυρα κοντά στον καταυλισμό αθίγγανων στο Πυρί Θήβας, εξαρθρώθηκε από την Αστυνομία.

Το πρωί της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε επιχείρηση από αστυνομικούς της Ασφαλείας Θηβών και άλλες υπηρεσίες των Διευθύνσεων Βοιωτίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας.

Κατά την διάρκειά της αστυνομικής επιχείρησης, συνελήφθησαν δύο μέλη της εγκληματικής ομάδας, ηλικίας 36 και 15 χρόνων ρομά, ενώ ταυτοποιήθηκαν ακόμη τρία ηλικίας 29, 20 και 14 χρόνων τα οποία αναζητούνται.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τις αρχές Σεπτεμβρίου η σπείρα είχε διαπράξει συνολικά 15 κλοπές και έξι απόπειρες με λεία χρηματικά ποσά, κινητά, ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα αξίας άνω των 3.700 ευρώ.

Συνολικά ελέγχθηκαν 77 άτομα από τα οποία προσήχθησαν 25, ενώ έγιναν έρευνες σε επτά οχήματα και εννέα σπίτια.

Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών για την απαγγελία ποινικών διώξεων.Αξίζει να σημειωθεί πως οι ληστείες και κλοπές έχουν αναστατώσει τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, οι οποίοι -όπως λένε- είτε θα αναγκαστούν να μετακομίσουν είτε θα πρέπει η Αστυνομία να κάνει τη δουλειά της.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 25-10-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά