Logo

Παραδόθηκε η οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε 14χρονο στην Πεντέλη



 
 

Μία 27χρονη οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε το βράδυ του Σαββάτου στην Πεντέλη ένα 14χρονο αγόρι, το οποίο νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. 

Συγκεκριμένα, ο 14χρονος παρασύρθηκε στις 22:50 του Σαββάτου στη λεωφόρο 25ης Μαρτίου, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, επιχειρούσε να περάσει το δρόμο.

Το αυτοκίνητο, που κινούνταν από τα Μελίσσια με κατεύθυνση τη Νέα Πεντέλη, έφυγε από το σημείο του ατυχήματος, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφθασε στο σημείο μετέφερε το αγόρι στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο 14χρονος φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις με εγκεφαλικές θλάσεις οι οποίες προς το παρόν δεν χρήζουν χειρουργικής παρέμβασης.

Μισή ώρα μετά το περιστατικό η οδηγός πήγε στο Α.Τ. Πεντέλης και παραδόθηκε. 

Η νεαρή υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι πανικοβλήθηκε και δεν ήξερε τι να κάνει. 

Η 27χρονη οδηγός υποβλήθηκε σε αλκοτέστ, ενώ της έγινε και αιμοληψία, προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν κατανάλωση αλκοόλ ή κάποιας άλλης ουσίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, ο 14χρονος διασωληνώθηκε και νοσηλεύεται με μηχανική υποστήριξη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου θα παραμείνει για παρακολούθηση τουλάχιστον για το επόμενο 48ωρο.

Η 27χρονη μετά την παράδοσή της στο ΑΤ Πεντέλης κρατήθηκε και οδηγήθηκε την Κυριακή, στον εισαγγελέα, ο οποίος αφού άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη την άφησε ελεύθερη. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-10-2019 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά